2777
2789
عنوان

دستگاه بنداز

133 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کسی دستگاه بنداز صورت داره  کارش چطوره واقعا  خوب اصلاح میکنه ؟ میخوام بخرم ممنونم راهنمایی کنید ؟ اگه خوبه بگید چه مارکی بخرم که خوب و بادوام باشه. ؟

وقتی زندگی را از یخ میسازی پس برای آبشدنش گریه نکن👌😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دارم برای من که جای آرایشگاه رو نمیگیره 

اصلاح میکنه مو رو از ریشه میکنه؟ چ مارکی داری

بخدا مارکش رو نمیدونم مال من که موهای ریز رو نمیگیره

من موهای صورتم زیاد مشخص نیس واینکه اصلاح بلدنیستم کنم فقط بلدم ابرو بردارم  ارایشگاه هم میدونید  هروز هزینه ها میره بالاتر و نزدیک منزلمون نیست باید مسافتی رفت تابرسم ارایشگاه. براهمین گفتم بخرم بیشتر برا پشت لبم... استفاده کنم 

میگیره نخ خودش زبره نخ نازک باید بذاری ولی آرایشگاه و بند انداختن معمولی اصلا یه چیز دیگه ست 

اره خب ارایشگاه یه چیز دیگه ست . کار باهاش راحته یانه؟

میگیره نخ خودش زبره نخ نازک باید بذاری ولی آرایشگاه و بند انداختن معمولی اصلا یه چیز دیگه ست 

بنداز شارژی داشتی یا برقی