2777
2789
عنوان

خانواده شاهرخ استخری چه خوشبختن

2996 بازدید | 32 پست

رفتم پیچ شاهرخ استخری چه با دختراش خوبه و دوسشون داره و کنارشونه و کلن خوشبحالشون چه بابایی دارن..همسرش 3 زبان مسلطه و یکی از بهترین مدرسین زبانه دختر بزرگترشون با اینکه سنی نداره فول زبان حرف میزنه..

همسرش خیلی اروم و متینه و البته دبیرستان و دانشگاه رو تو بلژیک خونده و تا یه مدتی اونجا زندگی کرده 

خانواده ایده ال منن امیدوارم همیشه باهم خوشبخت باشن

دختر ترک

خیلی خوبن

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👌🏻👌🏻👌🏻

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

عزیزم اینا تو این فیلما سعی میکنن خیلی خوب جلوه کنن شما توجه نکن اینا ظاهر قضیه اس. مگرنه ایناام هزارتا مشکل دارن تو زندگیشون ولی ظاهر سازی میکنن 🥰

کاربریم دونفره اس  

برعکس چهره و نقشهاش!

ان شالله همه خوشبختی رو تجربه کنن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب اول اینکه این ظاهر زندگیه که ما میبینیم ازشون عزیزم . ولی اینکه دخترشون فول زبانه عاالیه این. و اینکه ایشالله همین طوریم باشه. شمام ایشالله خوشبخت باشین:)(چقد حرف زدم)😂

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشن!
مطمئن باش از بدبختیاشون فیلم نمیگرن بزارن بهنوش طباطبایی و پاکدلم خوشبخت بنظر می رسیدن🙄

همچینین محسن افشانی و زنش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

من کافیه یه عکس از بچه ام با یه لباس نو تو رستوران بذارم تا یه هفته خونمون جنگه پسرم میفته از جایی زخمی میشه یا مریض میشه 

بعضیا نمیدونم چرا چشم نمیخورن 

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱