2777
2789

سلام دوستان 

دقت کنید ک گفته شده حتی ذره ای بدی کنی نتیجشو میبینی نگفته ک اگه خیلی بدی کردی نتیجه بدیتو‌میبینی

پس خیلی حواسمون جمع کنیم شاید خیلی جاها حواسمون نباشه و داریم  ذره ای بدی میکنیم و...

مثل

چوب لای چرخ دیگران گذاشتن

دیگران اذیت کردن چ با زبان چ با رفتار و... 

بعد یه موقع یه مشکلی واسمون پیش میاد نمیدونیم از کجا آب میخوره از همین ذره ای بدی هاست و...

برعکسشم میبینی ک بی خود و بی جهت یه خیری بهت میرسه از همون ذره ای خوبیهاست و...

خلاصه ک خیلی حواستون جمع باشه ک هر چیزی تو این دنیا بهمون برسه نتیجه اعمال خودمونه

اگه شمام تحربه ای دارید ممنون میشم بگید یاد بگیریم ❤️

اگه دوست داشتین توی خط صلواتم شرکت کنید ۳۰۰۰تا با قیمونده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4908200/خانمای-حاجتدار-بیاین

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا کمکم کنه که هیچ وقت اینکارو نکنم 🤲

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

خیلی دلم شکسته خیلی 😔از خدا میخوام کسی که این مدت ناحقی کرد ،حقمونو خورد ،چشمشون رو رو همچی بستن.و بهمون نهایت ظلم و بدیی کردنو خدا خودش جوابشون رو بده 😔چون من هیچ وقت براهیچکس بدنخواستم .ولی بقیه نه

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

خیلی طولانی نوشتی دوم اینکه منظورت خانواده یه شوهر است دیگر که هرچی بدی میکنن نتیجه اشو میبینند پس کو؟

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

بعضیا رو میبینم دارن چندین ساله خیانت میکنن.بدی میکنن.یا ظلم.یا کسایی که دل منو شکستن,چرا بعد این همه سال چیزیشون نیست تو نهایت شادی دارن زندگی میکنن.

نگین شاید تو خبر نداری,خبر دارم از همچیشون,خیلی نزدیکن بهم

چرا ساکته پس خدا😶؟

والا من موندم چرا اینایی که میدونم و دارم میبینم مجازات نمیشن.پس کی دیگه؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
میگم پس چرا اون بالا بالایا چندین ساله خون مردم رو میمکن طوریشون‌نمیشه؟

بابا اون دنیا جوری حالشون گرفته میشه که دیگه هیچ پشیمونی براشون نیست

بعد تو این دنیا هم سزاشونو میبینن ولی حالیشون نیست 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
خب ی سوال اگه ندونسته ی کار خطا کنیم چیکار کنیم برای جبران؟ توبه کردیم . عذرخواهیم کردیم ولی دیگه چی ...

عزیزم من در اون حد نیستم ک بخام اظهار نظر کنم در این موارد من فقط ایه قران و وعده خدا را یاداوری کردم 

اگر توبه کردید ک ان شالله ک خدا میبخشه 

همونطور ک خود خدا وعده داده

و اوست کسى که از بندگانش توبه می ‏پذیرد و از گناهان در می ‏گذرد و آنچه را که می ‏کنید، می ‏داند. شوری ایه ۲۵

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
بعضیا رو میبینم دارن چندین ساله خیانت میکنن.بدی میکنن.یا ظلم.یا کسایی که دل منو شکستن,چرا بعد این هم ...

بعضیا رو خدا ب حال خودشون رها کرده 

دیدی مثلا یه بچه همش کار خطا میکنه میگی مثلا نکن میفتی ولی اون همش اون کارو انجام میده آخرش میگی ب جهنم برو هر کاری دلت میخواد بکن بیخیالش میشی دیگه اینارم خدا بیخیالشون شده