2777
2789
عنوان

در راستای تبلیغ خدا😐😐

153 بازدید | 13 پست

خدا نه نیاز به مبلغ نداره 

نه به بنده (عبد)

متاسفانه حدود 98 لایک زده شده😮😮

ما اگر بندگی خدا کنیم و دستوراتش را درحدامکان انجام بدیم خودبخود مردم رابخدا جذب کردیم 

قران خوندن ودعا و ذکر خوبه ولی اکتفا کردن خالی به ایناخوب نیست...

حرف اخر :: خدا نیاز به تلیغ ندارد!!

واون دین خداست که باید تبلیغ شود 😌😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیشدععععع

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

واااا

دیگه‌ خدا‌ رو هم‌ تبلیغ‌ میکنن

هر چی سر جای خودش، دیگه همه چیز رو آدم‌ نباید با هم‌ قاطی کنه کنه

متأسفانه ایرانی ها‌ جو زیادی میگیرتشون‌ و از خودشون‌ در میرن

هر کثافت کاری هست‌ تو ایرانی هاس

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

خدا نیاز به تبلیغ نداره

ولی بشر برای داشتن دنیای بهتر نیاز به تبلیغ دین داره

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
واااا دیگه‌ خدا‌ رو هم‌ تبلیغ‌ میکنن هر چی سر جای خودش، دیگه همه چیز رو آدم‌ نباید با هم‌ قاطی کنه ...

خودتم الان جوگیر شدی😁

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
خودتم الان جوگیر شدی😁

نه عزیز این‌ جو گیری نیست این‌ واقعیت  اکثر ایرانی هاس‌ 

خصلتشون همینه‌ 

همه چیز رو با هم‌ قاطی میکنن‌ 

واقعیت‌ رو گفتم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

نعوذبالله مگه خدا کالاست😳😳

میتونست بگه درزمینه خداشناسی سوال داشتید پاسخگوهستم .... تبلیغ ...خدا😐😐

که البته بعید میدونم در این حد هم باشن ولی خب اگرهستند این راهش نیست😓

من اون تاپیکو ندیدم در جریانش نیستم بله خب اونی که همچین تاپیکی میزنه باید منطقی و مستدل باشه حرفا ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5170319/پیشنهادی-برای-رفع-هر-گرهی-که-در-زندگی-دارید-این-مطلب-را-از-دست-ندهید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5170319/پیشنهادی-برای-رفع-هر-گرهی-که-در-زندگی-دارید-این-مط ...

اینکه گفته قرآنو فقط فارسی بخونید برام مشکوک بود... خب میشه هم کلام خدا رو خوند هم ترجمه اشو. تاکید واسه فقط فارسی خوندنش عجیب بود...

این کاربر با اینکه مذهبیه تو یه تاپیکی شفاعت و توسلو رد میکرد. اینجام اینکه گفته قرآنو فقط فارسی بخو ...

نمیشناسمش ولی با متنش یقین کردم یه جای کارش لنگ میزنه ...خدا منهای اهل بیت  رو میخواد تبلیغ کنه

😑😑😑