وای بدنت به قحطی میرسه که...نگو که دارو هم میخوری و انقدر کالری میگیری توروخدا نکن من دیابت ندارم ۱ ...
نه همهدچی میخورم اصلا هم مشکلی ندارم من تو یه سال که دیابت گرفتم انسولین استفاده میکنم همش پنیر اینا میخوردم الان عسل میخورم غذاهای مقوی میخورم ولی مقدارش رو کم کردم تازه قندخونمم کامل تو این چند روز نرمال بوده نمیدونی چقدر خوشحالم چئن از وقتی کرونا امده من همش قندم بالای 300 بود
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی یکم گرونه خودم بشخصه دغدغم اینه که ماه بعد رژیم بگیرم ازشون یانه ولی خداییی ارزش داره
من بدون پولی تو ۳۶ روز ۶ کیلو کم کردم. میخواستم ببینم شدت رژیمش در چه حده
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!