2777
2789
عنوان

کسی میتونه بهم کمک کنه؟

120 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

ممنون میشم بهم کمک کنید

من هیچ برنامه ریزی و مدیریتی روی زندگیم ندارم..کلی هدف و برنامه دارم و شب براشون برنامه می ریزم اما روز بعدش هیچ عملی نمی کنم..نمیدونم چطور اون اراده رو در خودم به وجود بیارم..چطور توی استفاده از گوشیم مدیریت داشته باشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت باید بخوای  بهترین برنامه ریزا هم بهت بگن و برنامه بدن تا خودت نخوای نمیشه

خب اصلا نمیدونم چرا اون اراده توی من نیست..فکر میکنم خیلی اراده ضعیفی دارم

چرا برنامه ای برای اینده داری

برنامه هام خیلی زیاده.. سرم شلوغه ولی سمت هیچ کدوم نمیرم😐کلاس زبان هست..طرح باید شرکت کنم..اموزش تندخوانی رو باید بخونم..یک سری سیر کتاب دارم..در مورد مهارت های زندگی دوس دارم مطالعه داشته باشم و کلی کار هنری..نمیدونم چون زیاده مدیریت ندارم اینطوره یا اصلا افسرده شدم 

خب اصلا نمیدونم چرا اون اراده توی من نیست..فکر میکنم خیلی اراده ضعیفی دارم

اراده یعنی اهمیت دادن به خودت و طرز زندگیت

استاتر جون به زندگیت نگاه کن به اینکه الان چندسالته وچقد دیگه میخوای بی هدف باشی 

همیشه جوون نیستی همیشه سر حال نیستی همین روزایی که همش سره گوشیتی یروز میگی کاش برمیگشتم به عقب ولی گوشی دستم نمیگیرفتم عوض فلان کارو میکردم

اراده یعنی اهمیت دادن به خودت و طرز زندگیت استاتر جون به زندگیت نگاه کن به اینکه الان چندسالته وچقد ...

شاید عزت نفس بالایی ندارم..نمیدونم واقعا..همه حرفاتونو قبول دارم..واقعا کلافه ام 

شاید عزت نفس بالایی ندارم..نمیدونم واقعا..همه حرفاتونو قبول دارم..واقعا کلافه ام 

اصلا به خودت برچسب نزن گلم 

اینکه ارادت ضعیف و عزت نفس نداری ربطی نداره اینا همه اصطلاحاتیه که ما باهاش بازی میکنیم

هر روز نیم ساعت بزار به کارای ضروریت برس مثلا ساعت ۹صبح آلارم گوشیتو تنظیم کن که از خواب پاشی و به خودت تاکیید کن که باید ۹پاشی

ساعت ۱۰تا ۱۱ یکساعت باز آلارم بزار به کارای ضروریت برس

مث قرصی که باید ساعت مقررش بخوری و اگه نخوری اثر نداره

به خودت بگو باید اون یکساعتو مثلا خونمو تمیز کنم

همینطور تو تایمای مختلف برای خودت الارم بزار و کارایی که باید بکنی رو انجام بده 

چند روز که انجام بدی هم خودت میبنی چقد تغییر کردی و چقد کارات رو رواله و همه چی اوکی خودت لذت میبری

برنامه هام خیلی زیاده.. سرم شلوغه ولی سمت هیچ کدوم نمیرم😐کلاس زبان هست..طرح باید شرکت کنم..اموزش تن ...

خب همه ی این ها را مطالعه کردی 

هدفت از تندخوانی چیه 

کجای زندگیت به دردت می خوره 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
اصلا به خودت برچسب نزن گلم  اینکه ارادت ضعیف و عزت نفس نداری ربطی نداره اینا همه اصطلاحاتیه که ...

ممنون دوست عزیز...حتما امتحان می کنم..خیلی راه حل خوبی بود...سعی می کنم از فردا به جای اینکه بیشتر به دنبال راه حل باشم عمل کنم

خب همه ی این ها را مطالعه کردی  هدفت از تندخوانی چیه  کجای زندگیت به دردت می خوره

چون مطالعه ام زیاده تند خوانی میتونه خیلی کمک کننده باشه راستیتش..نمیدونم..شایدم فقط اهدافمو زیاد کردم.چون در واقع عمل کردنی نیست

چون مطالعه ام زیاده تند خوانی میتونه خیلی کمک کننده باشه راستیتش..نمیدونم..شایدم فقط اهدافمو زیاد کر ...

به اندازه تلاشت ارزو کن 

چون مطالعه ام زیاده تند خوانی میتونه خیلی کمک کننده باشه راستیتش..نمیدونم..شایدم فقط اهدافمو زیاد کر ...

یااااااااااا 

به اندازه ارزوت تلاش کن