2777
2789
عنوان

دوستان مشهدی چن دقیقه بیایین لطفا

114 بازدید | 12 پست

سلام دوستان جمعه میخوام بیایم مشهد خیلی یهویی شد بدجوردلم هوای مشهدوکرده.ولی خیلی استرس هوای سردو دارم یه دختردوسال ونیمه هم دارم.دقیق نمیدونم هواچحوریه اونجا.روزاش خوبه مشهدالان میشه بریم حرم وبازارو بیرون کلا؟؟شباکه قطعاسرده.لطفا بگین چجوریه هوااونجاممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت هیچی به اون طفل معصوم رحم کن تو این سرما و کرونا حرم و بازار؟؟؟!!!!ایران زندگی نمیکنی؟!

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

عالیه عزیزم هوا ولی اره شبا سرده لبلس گرم بردار حتما بیا که به دلت افتاده طلبیده شدی 😍

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
عالیه عزیزم هوا ولی اره شبا سرده لبلس گرم بردار حتما بیا که به دلت افتاده طلبیده شدی 😍

اینجا هم نگو همه میخورنت که نیا و خاک بر سرت و فلان..... با رعایت کرونا و اینا بیا. 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
ممنون عزیزم ولی دوستان خیلی بدتعریف کردن😔😔😔

خب معلومه اینجا بگی میخورنت شاید همه مث شما دلشون به حب امام رضا علیه السلام محکم نباشه. ولی حتما رعایت کن هم سرما هم کرونا رو...