2777
2789
عنوان

زنا کار

659 بازدید | 23 پست

خانما لطفا درست راهنمایی کنید دوستم مادرشوهرش درحال طلاقه به خاطر شکی که شوهرش بهش داشت این خانم با همه رفتار خیلی خوبی داره و با بچه هاش خیلی صمیمیه برعکس پدر خانواده که فقط به فکر جمع کردن پوله این خانم به پسرشو دخترش اول گفته من خواستگار دارم و با آقایی آشنا شدم و که وضع خوبی داره اولش دعواش کردن ولی بعدش گفتن خودت میدونی بعد چند مدت دخترش و پسرش فهمیدن که این خانم 10 سال با آقا رابطه داشته و آقا مجرده و پولدار و این خانم به اون مرد گفته بود که شوهرم زندانه با بچه هام تنها زندگی میکنم خلاصه بعد گذشت چند سال الان پسر خانم با اون آقا دوسته و از رابطه  مادرش با اون اقا که میخوان بعد طلاق باهم ازدواج کنن مشکلی نداره وتمام این جریانات و دوستم با گریه میگفت دوستم میگفت شوهرم عاشقمه منم دوستش دارم ولی از اینکه با دوست پسر مادرش مشکلی نداره عذاب میکشه و یه دختر دوساله داره تروخدا شما بگید دوستم چیکار کنه با شوهرشم از ناراحتیش گفته شوهرش ناراحت میشه میگه من دیگه چیکار کنم وقتی این کار خودشو میخواد کنه در ضمن این آقا خیلی به اینا میرسه و آدم خوبیه ولی این نامشروع بودنش دوستم و عذاب میده شما بگید چیکار کنه 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب دوستت ربطی نداره

منم بهش گفتم بشین زندگیتو کن شوهرش از هر لحاظ خوبه و دوستمو خیلی دوست داره ولی دوستم فکرش خیلی خراااااااابه به خاطر گناه شوهرش 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

من به دوستم چجوری دلداری بدم شما خودتونو بذارید جاش 

اه اولن عنوانتو درست کن این یه تهمته که میتونی بخاطرش شلاق بخوری مگه شما دیدین که اونا رابطه داشته باشن دوما به دوستت بگو سرش تو زندگی خودش باش به اون چه مادرشوهرش با کی میره با کی میاد سوما بازم عنوانتو درست کن حالم بهم خورد

شاید شوهرش یه چیزی میدونه که اون اقا رو به پدرش ترجیح داده

من از ریز مشکلاتش خبر دارم در جریان خریدن ماشین پدرش یه قرون کمکش نکرد با اینکه بهش رو انداخت ولی اون آقا بهش پول داد گفت اینم شیرینی ماشینت 

طرف وقتی پولداره پسره با دوست پسر مامانش هم خوب میشه. پای پول که بیاد وسط خیلی چیزا کمرنگ میشه. اگه مرده بیپول بود  شوهر دوستت فکر نکنم‌اینجور برخورد میکرد. به هرحال بیخیال باشه هرکی زندگی خودشو داره دخالت نکنه 

اه اولن عنوانتو درست کن این یه تهمته که میتونی بخاطرش شلاق بخوری مگه شما دیدین که اونا رابطه داشته ب ...

ببخشید حق با شماست 😟😟😟😟

یا شاید به شوهرش داره پول میده

بعید ینفر بخاطر پول بخواد زندگی عزیزترین کسانشو بهم بریزه. یه چیزی این وسط هست که احتمالا به این خانوم نگفتن یا اون خانوم به استارتر نگفته 

طرف وقتی پولداره پسره با دوست پسر مامانش هم خوب میشه. پای پول که بیاد وسط خیلی چیزا کمرنگ میشه. اگه ...

دوستم حتی به طلاق از شوهرشم فکر میکرد من دعواش کردم که به خاطر گناه کس دیگه زندگی بچتو میخوای نابود کنی