خانما لطفا درست راهنمایی کنید دوستم مادرشوهرش درحال طلاقه به خاطر شکی که شوهرش بهش داشت این خانم با همه رفتار خیلی خوبی داره و با بچه هاش خیلی صمیمیه برعکس پدر خانواده که فقط به فکر جمع کردن پوله این خانم به پسرشو دخترش اول گفته من خواستگار دارم و با آقایی آشنا شدم و که وضع خوبی داره اولش دعواش کردن ولی بعدش گفتن خودت میدونی بعد چند مدت دخترش و پسرش فهمیدن که این خانم 10 سال با آقا رابطه داشته و آقا مجرده و پولدار و این خانم به اون مرد گفته بود که شوهرم زندانه با بچه هام تنها زندگی میکنم خلاصه بعد گذشت چند سال الان پسر خانم با اون آقا دوسته و از رابطه مادرش با اون اقا که میخوان بعد طلاق باهم ازدواج کنن مشکلی نداره وتمام این جریانات و دوستم با گریه میگفت دوستم میگفت شوهرم عاشقمه منم دوستش دارم ولی از اینکه با دوست پسر مادرش مشکلی نداره عذاب میکشه و یه دختر دوساله داره تروخدا شما بگید دوستم چیکار کنه با شوهرشم از ناراحتیش گفته شوهرش ناراحت میشه میگه من دیگه چیکار کنم وقتی این کار خودشو میخواد کنه در ضمن این آقا خیلی به اینا میرسه و آدم خوبیه ولی این نامشروع بودنش دوستم و عذاب میده شما بگید چیکار کنه