2777
2789

بچه ها،برادرشوهرم از ۲۰فروردین فول تایم خونمونه،منم دقیقا ۱۴فروردین آخرین پریودم بوده،باردارم،خونمون ۵۰متره و دخترم ۲و نیم سالشه،الان دیگه واقعا سنگین شدم خیلی سخت شده نمیتونم مدام غذا درست کنم و بشینم و پاشم،خیلی سر این موضوع با شوهرم بحث کردم هیچی نمیگه،درکش میکنم نمیتونه بهش بگه از خونمون برو،ما فقط ۱اتاق خواب داریم که اون می‌خوابه من حتی وقت خواب هم نمیتونم لباس راحت بپوشم،بنظرتون چیکار کنم؟خونه بابام ۷۰۰کیلومتر دوره دخترم به باباش وابستگی شدید داره جداشون کنم ۲تاشون اذیت میکنن،راه حلی دارین؟واقعا موندم چیکار کنم،از بس حرص میخورم موهام سفید شد بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا حداقل شما برین تو اتاق بخوابین یعنی نمیبینه بارداری خونه کوچک چترشو باز کرده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ب شوهرت بگو

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

منم برادرشوهرم پارسال سه ماه خونم بودیگ اتم میرفتم خونه بابام بعدس ماه رفت .الانم دوه هفتس اون  یکی تازه بعددوهفته رفتن خونشون ازخونمون منم دیک داقون شدم 

رنگ ولایتhaircolorist