2777
2789

من تاحالا کربلا نرفتم سر پسرم باردار بودم که خودم نمیدونستم . .پاسپورت گرفتم بلیت گرفتم...قرار بود یه اتوبوس کرایه کنیم وکل خانواده بریم کربلا دوروزه به سفر به باردار بودنم شک کردم هفته 7 بودم...منو نبردن...😭😭😭...یعنی هر ساعتی که از این 5 روز میگذشت که خانواده کربلا بودن من خون گریه کردم...دکتر گفت نرم... و خانوادم گفتن  کربلا متونی بعدا هم بری ولی الان سلامتی خودتو بچت مهم تره...منم نرفتم...الان 3 سالو 2 ماه میگذره  امام حسین باهام قهر کرده من تب نمیکنه...سال دیگه پاسپورتم وقتش تموم میشه...فردا اربعین خدا...دلم گرفته

میشه واسه سلامتی نی نیم واینکه خدا برام حفظش کنه صلوات بفرستین...😘 

الان که دارم تایپ میکنم گریه امونم نمیده بچمم میگه مامان حرس نخور اشکامو پاک میکنه قربونش برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امام‌حسین هر جا باشی صداش بزنی میشنوه

سلامتی خودت و بچه ت مهمنر بودبن

این حرفا ناشکری اولا امسال همه نتونستن برن بخاطر شرایط که ربطی به قهر نداره 

دوم تمدید پاسپورت نهایتا۱۰۰تا۵۰۰تومن باشه که بخاطرش نتونی دیگه تمدبد کنی ربط به قهر بدی

شکر گذار باش نه ناشکر و گله مند 

خوشبحالت کاش منم تنها دغدغم واسه گریه همین بود🤕

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
عزیزم امام‌حسین هر جا باشی صداش بزنی میشنوه سلامتی خودت و بچه ت مهمنر بودبن این حرفا ناشکری اولا ا ...

ناشکری نمیکنم پولش برام مهم نیست سالی که نرفتم شوهرم گفت قول میدم تا پاسپورتت وقت داره ببرمت الانم که کرونا و بارداری....کاش سال دیگه بتونم برم و کرونا هم نباشه دیگه

خوشبحالت کاش منم تنها دغدغم واسه گریه همین بود🤕

عزیزم خدا مشکلتو حل کنه شب اربعین برات صلوات فرستادم

عزیزم خدا مشکلتو حل کنه شب اربعین برات صلوات فرستادم

مرسی مشکلات من ایقد زیادن که دیگه خدا هم حوصله بررسی این پرونده قطور رو نداره بسته انداخته یه گوشه😔

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
ناشکری نمیکنم پولش برام مهم نیست سالی که نرفتم شوهرم گفت قول میدم تا پاسپورتت وقت داره ببرمت الانم ک ...

انشاالله میری

از خدا بخواه سال اینده همه چیز به خوبی و سلامتی باشه و زیارت بری بجای بگی باهام‌قهر و خودت دلگیر کنی و ناراحت 

نحوه خواستن فرق داره

گاهی یه شرایط پیش میاد قسمت نیست انشالله هر چه خیر پیش بیاد با بچه ت زیارت برین بزودی

مرسی مشکلات من ایقد زیادن که دیگه خدا هم حوصله بررسی این پرونده قطور رو نداره بسته انداخته یه گوشه😔

خدا خیلی رحیمه من به این ایمان دارم...هرچیزی به وقتش من همیشه اینو میگم...توکلت بخدا باشه

انشاالله میری از خدا بخواه سال اینده همه چیز به خوبی و سلامتی باشه و زیارت بری بجای بگی باهام‌قهر و ...

انشاءالله 

خدا خیلی رحیمه من به این ایمان دارم...هرچیزی به وقتش من همیشه اینو میگم...توکلت بخدا باشه

کوو پس چرا وقتی که باید باشه نیسش؟ وقتی اوضاعم آروم باشا که دیگه نیازی ندارم الان جواب میخوام، هیچ واکنش و اثری ازش نیس

کوو پس چرا وقتی که باید باشه نیسش؟ وقتی اوضاعم آروم باشا که دیگه نیازی ندارم الان جواب میخوام، هیچ و ...

مشکل ما اینه موقعی کا حالمون خوبه خدارو کنار میزنیم موقع گرفتاری یادشیم بازم خدا بزرگه عزیزم...بسپار به خودش و صبور باش