2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام جنگلم خوبی 

هنوز باردار نشدی 

من از تایپیک لوبیا جون میشناسمت 

خیلی وقته نیومدم نی نی سایت 

منم هنوز باردار نشوم ماه قبل بعد پریودی رفتم دکتر بهم گلوکوفاژ با لترزول داد این ماه شروع کردم به خوردن 

گفت لترزولم از روز سوم قاعدگی تا پنج شب بخور بعد روز 12پریودی برو سونو بیا پیشم تا بگم کی نزدیکی کنی 

خدایا شکرت  
سلام جنگلم خوبی  هنوز باردار نشدی  من از تایپیک لوبیا جون میشناسمت  خیلی وقته نیوم ...

سلام عزیزم مرسی،شما خوبی؟نه منم باردار نشدم هنور رفتم‌دکتر کلومفین داد که روی جنسیت تاثیر داره و نمیخورم همون اوابوست رو ادامه میدم ببینم این ماه چه میشه

امیدوارم رژیمم فایده داشته باشه که گرفتم  انشالله باهم به خواسته ی دلمون برسیم وهرکدوم یه پسر ...

ایشالا اقدام هم‌خیلی مهمه

طبق گفته لوبیا اقدام میری؟چند ماهه اقدامی؟چرا اونجا ننوشتی؟

ایشالا اقدام هم‌خیلی مهمه طبق گفته لوبیا اقدام میری؟چند ماهه اقدامی؟چرا اونجا ننوشتی؟

سه ماه بدون اقدام رژیم گرفتم برا جنسیت 

این ماه ماه آخر رژیممه تنبلی تخمدون تو سونوهای قبلی داشتم براهمین این قرصا رو بهم داد این ماه میشه اولین ماه اقدامم هنوز اقدام نکردم چهارم آبان سونو تخمک گزاری دارم اول اونو بدم بعد دکترم بگه اصلا تخمک داری یانه که اگه داشته باشم آمپول آزاد سازی تخمکو بزنه وبگه کی اقدام کنم

خدایا شکرت  
این دارو ها و روزهارو دکتر برای جنسیت داده؟یا تنبلی داری؟

ببخش نتونستم زود جواب بدم این روزا خیلی درگیرم وفکرم مشغوله این بارداریه حوصله ی گوشی رو ندارم

گوشیمم طبق معمول همش دست دخترامه باهاش درس میخونن با معلمشون

خبرم کن حتما اگه حامله شدی خیلی خوشحال میشم 

برات دعا میکنم

شنیدم میگن کلومفین جنسیتو دختر میکنه  البته تو همین نی نی سایت شنیدم خودمم نمیدونم

من سر دوتا دخترام با کلموفین باردار شدم  که جنسیتشون دختر شد 

این ماهو لترزول خوردم با تجویز دکتر ببینم دیگه خدا چی میخواد😢

خدایا شکرت