2777
2789
عنوان

لکه بینی و خون سیاه قبل از پریود

25506 بازدید | 25 پست

سلام دوست جونا سه،چهار ماهه ک قبل از پریود خون سیاه ازم میاد ایندفعه لکه بینی نبود خون زیاد بود فکر میکردم پریود باشه بعد میبینم بعد از ۵ روز ک اونطور بودم تازه درد پریودم شروع شد و پریود شدم بچه کوچیک دارم به خاطره کرونا نمیرم دکتر 

شما همچین اتفاقی براتون افتاده؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داستان تو رو دارم،ولی لکه قهوه ای نه سیاه،با پریودم هرماه ده روز دستم بهش بنده تا لکه و خونریزیم ...

دارم یه کپسول مصرف میکنم،این ماه دکتر بهم داده واسه تنظیمات قبل از پریود و رفع لکه بینیه ،بدون نسخه هم میدن،میخوای بگم اسمشو؟

من داستان تو رو دارم،ولی لکه قهوه ای نه سیاه،با پریودم هرماه ده روز دستم بهش بنده تا لکه و خونریزیم ...

عزیزم شما نمیدونی دلیلش چیه؟ میگفتن رحم سرد ک باشه اینطوره 

ولی من خیلی گرمی خوردم ولی این ماه هم همونطور شدم با این تفاوت ک خون زیاد میومد

دارم یه کپسول مصرف میکنم،این ماه دکتر بهم داده واسه تنظیمات قبل از پریود و رفع لکه بینیه ،بدون نسخه ...

آره گلم ممنون میشم بگی ، دکتر گفت مشکلی نیس؟ از کی باید مصرف کنم؟

عزیزم شما نمیدونی دلیلش چیه؟ میگفتن رحم سرد ک باشه اینطوره  ولی من خیلی گرمی خوردم ولی این ماه ...

من تا یاد داشتم همین بوده وضعم،البته چندبار رفتم دکتر گفتن اگه کیست نداشته باشی،و با پریودت نهایتا همون ده روز بشه،و سر تاریخ با دو سه روز دیر و زود پیش بیاد اشکالی نداره،من ۴ماه پیش کورتاژ داشتم،حتی توی این ۴ماهم همینطور بوده اوضاعم