2777
2789

دانشجوام و پدرم وضعش خوبه ولی خسیسه دوست نداره دست کسی پول بده همش میگه هرچی لازم داری بگو من بگیرم ولی نمیگیره😭😭😭😭بدجور دلم پول میخواد یه کارت پرپول میخوام که برم هرچی دلم میخواد بگیرم....سرکار نمی تونم برم چون درس میخونم آیندم به خطر میفته میخوام با درس به جایی برسم....الان دلم باقلوا میخواد چند روزه بهش گفتم نگرفته میگه باقلوا چیه بعدش گفتنی پول بده میگه هرچی خواستی بگو بگیرم😭هیچ وقت چیزی هوس نمی کنم بهش بگم بگیره...خواهرم کارمنده اونم خسیسه به من پول نمیده یا چیزی برام نمیگیره😭😭😭😭😭

من تو کارتم کلا ۲۰ تومن پول دارم به نظرتون برم شیرینی فروشی بگم ۱۰ تومن باقلوا بدین میدن؟

بدجور دلم باقلوا میخواد😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسر بگیر😐

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من هستم ولی از بابام پول نمیگیرم خودم پول دانشگامو میدم😑 با سرمایه ای اندکی ک کرده بودم 

خوشبحالت سرمایه داری کار کردی؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
بگو یارانه تو بده حداقل. پول کرایه و...ازمجا میاری؟

نمیده هرکاری کردم نمیده.....الان دانشگاه نمیرم ولی موقع دانشگاه رفتنی میداد ولی الان نمیده

کار کردن ایندتو به خطر نمیندازه! کلی دانشجوی شاغل هست..

برم کار کنم نمیتونم درس بخونم بلدم خودمو...یکیم شهر ما کوچیکه کار پیدا نمیشه بیش تر منشی و کارگر ساختمون میخوان که اونم از صبح تاشبه منم دوست ندارم درسو بزارم کنار 

خوشبحالت سرمایه داری کار کردی؟

کار نه

ما روستاییم

گوساله داشتم فروختم یه ۷ تومن شد پولش فقط واس دانشگام خرج میکنم

ولی مامان بابام اگ نداشته باشم کمک میکنن کرایه و جزوه اینارو

میشه واس حاجتم یه دونه صلوات بفرسی ممنونتم❤در ضمن 1399/9/9 بهترین 
خب یه کاره پاره وقت انجام بده درس خوندن منافاتی با کار کردن نداره!من هم دانشجوی ارشدم هم سر کار میر ...

آخه کار پاره وقت نیست...شهرمون کوچیکه کار کمه...چندروز پیش یه کار پاره وقت بود ۵۰۰ میداد بیمه هم نمیکرد کارشم زیاد بود خوشم نیومد

دوست پسر بگیر😐

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اهل دوست پسربازی نیستم

نمیده هرکاری کردم نمیده.....الان دانشگاه نمیرم ولی موقع دانشگاه رفتنی میداد ولی الان نمیده

چاره ای نیس برو سرکار. فروشنده ی جایی ک خیلی شلوغ نیس.درکنارش میتونی درسم بخونی کتابات ببر سرت خلوت بود بخون. من مغازه اسباب بازی و پاستیل و...تو پاساژ ها میبینم همیشه خلوته. شاید خونش به جوش بیاد نزاره بری خودش خرجت بده. خاله منم همچین شرایطی داشت اخرش زد به سیم اخر گفت خوراکی و لباس به جهنم ،شما نمیگین من پول نواربهداشتی و...از کجا بیارم؟؟ اونام شرمنده شدن بعد اون پول دادن بهش.