2777
2789

هنیشه بخاطر ناخن بلند و شلوار تنگ و کلیپس تو دفتر بودیم با دوستام😭😭😭

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آبدارچیه مدرسه رو پشت بوم

من رفتم دستشویی

دیدم خلوته، نردبونو برداشتم

تا زمانی ک زنگ بخوره بالا مونده بود

😅😅

بماند بعدا تو فیلم فهمیدن کار من بوده و پدرمو در اوردن🤪

بهم بگید براتون حمد بخونم

نمیدونم چرا منو دوستام عاشق دعوا بودیم یکی چپ نگا میکرد یا ی حرفی میزد مییرفتیم دعوا.تو اردوها ایقدر پلنگ میشدیم ک هرسری میگفتن دیه اردو نمیریم درسم عالی بود ولی یا واس دعوا یا ارایشو مدل مو و اینا و مسخره بازیامون سرکداس تو دفتر بودیم خخخ

راستیتش خیلی علاقه داشتم پاککنشونو بندازم تو سطل آشغال :/

نمیدونم فاز خودمم چی بود

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

دوران حالو بپرس ابجی هنوز  که هنوزه هر موقع میرم خونه بابام نصف های شب منو ابجی هام و یه داداش کوچیکتر از خودم میزنیم بیرون پیاده روی 

موقع برگشت از اخرین کوچه که میخایم بریم بیرون میوفیم به جون در اخرین خونه تو همون کوچه 

بعدشم دوپا از خود دوپا قرض الفراررررررر 

یبارم داداشمو صاحب خونه گیر انداخت  بابام دعوامون کرد  بازم درس عبرت نشد برامون 

بخدا خیلی حال میده  

😂😂😂😂

❤فقط خدا❤