خانوما برید عطاری قطره ایورپیل بخرید دستور مصرفش رو خود فروشنده میده یکبار استفاده کنید شپش و تخم شپش نابود میشه اگر هم رشک بمونه پوک میشن ولی باز با اتو مو موها و از ریشه اتو بزنید تا رشک ها بسوزن من همه راه ها رو رفتم کلی هزینه سس و شامپو و نفت و سرکه و هزار تا چیز دیگه دادم نفت خطرناکه سرکه سردرد میاره و...
برای همیشه با این قطره از شر شپش خلاص میشید با درمان خانگی فقط وقتتون هدر میدین و شپش ها بیشتر میشن حتی یه دونه رشک تو مو بمونه یکهفته بعدش همون آش همون کاسه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام،مادرای عزیز یه محلول گیاهی هست ک خیلی خوبه از صدتا دارو شیمیایی بهتره بخدا عالیه،هیچ خطری نداره،خانم های باردار و شیرده میتونن باخیال راحت استفاده کنند،بایک بار استفاده سرکامل پاک میشه اگ هر روشی رو امتحان کردی و خسته شدی این محلولم امتحان کن ضرر نمیکنی شما که هر راهی رو امتحان کردین این راهم امتحان کنید و قول میدم این کار پایانی بر زندگی شپش باشه، توصیه میکنم اگ شپش گرفتین حتما حتما حتما حتمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ازین محلول گیاهی استفاده کنید،هیچ ضرری نداره موهاتونم براق میکنه و تقویت،خودتون استفاده کنید متوجه میشید.لطفا عاجزانه خواهش مندم هرکس ازین محلول استفاده کرد و نتیجش دید طبق گفته من که حتما۱۰۰%جواب میبینه،جواب ک دید برام دعا کنه مریض دارم ب دعا شما نیاز منده🙏🙏🙏.
سلام،مادرای عزیز یه محلول گیاهی هست ک خیلی خوبه از صدتا دارو شیمیایی بهتره بخدا عالیه،هیچ خطری نداره،خانم های باردار و شیرده میتونن باخیال راحت استفاده کنند،بایک بار استفاده سرکامل پاک میشه اگ هر روشی رو امتحان کردی و خسته شدی این محلولم امتحان کن ضرر نمیکنی شما که هر راهی رو امتحان کردین این راهم امتحان کنید و قول میدم این کار پایانی بر زندگی شپش باشه، توصیه میکنم اگ شپش گرفتین حتما حتما حتما حتمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ازین محلول گیاهی استفاده کنید،هیچ ضرری نداره موهاتونم براق میکنه و تقویت،خودتون استفاده کنید متوجه میشید.لطفا عاجزانه خواهش مندم هرکس ازین محلول استفاده کرد و نتیجش دید طبق گفته من که حتما۱۰۰%جواب میبینه،جواب ک دید برام دعا کنه مریض دارم ب دعا شما نیاز منده🙏🙏🙏.