2777
2789
عنوان

درمان قطعی شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 24435 بازدید | 39 پست
من روشهای زیادی امتحان کردم اما جواب نداده چندماه درگیرم خواهشم میکنم جواب این پست بدید من این قطره ...

سلام عزیزم شرمنده الان دیدم پیامتونو.. عزیز عطاری های معروف دارن تو اینستا هم خیییلی تبلیغاتش رو دیدم 

میشه بگید از کدوم عطاری یافت اباد یه ادرس بدید ممنون میشم 

عزیز والا آدرسش رو نمیدونم توی خیابان فلاح هست شرمنده چشمی میشناسم پلاک ایناشو نمیدونم اگه مسیرم خورد حتما پلاکش رو میبینم بهتون میگم ولی تو خیابون فلاح هست از میدون فلاح برید به سمت مقدم دست چپتون هست شرمنده پلاک ایناشو نمیدونم اینجوری که گفتم برید دو سه تا عطاری بپرسید بهتون میگن دارن یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایورپیل برای پوست و مو خیلی ضررداره و عوارضم در درازمدت نمایان میشه اصلا اصلا از سم شپش یاهمون ایورپیل برای مواستفاده نکنید اونا خیلی قوی هستن مخصوص سطوح وحیواناتن اگ رو کارتونش ببینی عکس گاو گوسفند کشیده اصلا برا انسان مفیدنیست اونا انقد قوی هست که چهارتا ازون ایورپیلا که رو هم ۲۰سی سی نمیشه میریزن تو استخر بعد گوسفندارو میندازن توش تا انگلاشون بمیرن حتی بعد از این کار دباره گوسفندارو با اب خالی اب کشی میکنن ک رو بدنشون نمونه این سم.تو دفترچه راهنماش اگ بخونید نوشته درصورت آغشته شدن ب دست سریعا با اب و صابون شصته بشه 

من روشهای زیادی امتحان کردم اما جواب نداده چندماه درگیرم خواهشم میکنم جواب این پست بدید من این قطره ...

ازین قطره ب هیچ وجح الوجوح استفاده نکن ازماگفتن این قطره مخصوص حیواناته فروششم غیرمجازه بهداشت ممنوعش کرده حتی داروخانه نمیفروشه فقط دام پزشکیا مجازن

موهای دخترمنم شپش گرفته شپش شو دراوردم با تخم شپش هاش ولی گاهی ی دونه دو دونه میبینم بخدا عصبی شدم دیگه . میخوام کسی نفهمه حتی باباش برا همین زیاد فرصت نمیکنم خوب خوب بگردمش اتوموهم نداریم ک موهاش اتو کنم همش تو عذابم بخدا 

یا رب نظر توبر نگردد
تو گوگل سرچ کردم اینو..

نه عزیزم اینا یه مشت ادم بی وجدان تبلیغ میکنن.این محلول ایرانی نیست دفترچشم خارجیه چون اکثرمردم انگلیسی بلدنیستن زیاد توجه نمیکنن ب دفترچش داخل دفترچش توضیح داده.

اگ رو کارتنش ببینی عکس حیوانات کشیده هیچ عکس اسمی از انسان نداره 

من از خانم دکتر رحمانی مشاور پوست مو بهداشت محلمون پرسیدم گفت غیربهداشتیه و ضررداره گفت قاچاقه اگ بهدات بگیره از مغاذه دار جریمش میکنه تو همون بهداشت منطقه ۷محلمون یه کمد وسط سالنش هست که مواد غیرمجاز وغیربهداشتی توش ب نمایش گذاشتن همین سم ایورپیل هم توش بود با رنگ غذا،ماده مخدرناس،سیگار لواشک حتی یخمک هم توشون بود😂

نه عزیزم اینا یه مشت ادم بی وجدان تبلیغ میکنن.این محلول ایرانی نیست دفترچشم خارجیه چون اکثرمردم انگل ...

برا دخترم چیکارکنم؟ یکی دو دونه ای هردف رشک پیدامیکنم تو سرش انقدرمیگردم لاموهاش ک سرم گیج میره

یا رب نظر توبر نگردد