2777
2789

کیا روزی دوتا قرص اهن میخورن؟ چه قرصی اسمش هم بگید

من با اینکه هموگلوبینم ۱۱ هست گفت گلبول قرمز خونت کمه

دکترم قرصم رو از شبی یکی به دوتا افزایش داد.قرص من فروفروت دئونال هست که ۱۰۰ میلی هست

اینجوری دارم روزی ۲۰۰ میلی میخورم

خیلییی استرس گرفتم توی نت کفته حداکثر دوز مجاز ۱۰۰ واسه کسی که کم خونی داره

هرشب گفت ب ۱۲ و فولیک ۵ هم بخورم

حالا جدا از اینکه هرروز مولتی ویتامین میخورم

توی نت نوشته بود مصرف زیاد اهن و ب۱۲ خطر اوتیسم میاره

کسی بوده مثل من باشه بچه ش سالم دنیا بیاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم آهن خونم کمه و هر دفعه میام دکتر تست میکنه با اینکه قرص آهن می خورم بازم میگه کمه 

من ایران نیستم اسمشو یادم نیس قرصم فرق داره چون من یبوست شدید دارم قرصی بهم داده که تو روده باز میشه نه معده 

حالا رفتم خونه اسمشو مینویسم برات 

تو هم استرس نداشته باش دکتر خودش میدونه داره چیکار میکنه.استرس خیلی بدتر  از هرچیز دیگه ا ...

من خیلی استرسیم 

دندون عقلم هم عفونت کرده اموکسی سیلین میخورم روزی سه تا

خیلییی میترسم 

مرسی عزیزم فیفول سرچ کردم توی نت ۱۵۰ میلی گرمه؟!! نمیدونم چرا دکترا اینقدر دوز بالا میدن 

اره عزیزم اخه من قرص اهن نمیخوردم کم خونی شدید گرفتم الان یه مدته فیفول مصرف میکنم خوب شدم

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
من خیلی استرسیم  دندون عقلم هم عفونت کرده اموکسی سیلین میخورم روزی سه تا خیلییی میترسم

اموکسی سیلین میخوری به دکترت گفتی؟

منم یک اسید فولیک ۵.ویتامین دی.مولتی ویتامین. قرص اهن میخورم دیگه چ میشه کرد  ولی حتما با دکترت در تماس باش شماره اش بگیر هرچی شد بهش خبر  بده

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
فریون سرچ کردم ۵۰ میلی گرمه  خوبه

ببین طبق نظر دکتر باید قرص خورد حتما آزمایش ها تفاوت  داره.تهران هستی میخوای آدرس دکتر خودم بهت بگم بری.

خیلی خوبه خودم و دوستم پیشش میریم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر