2777
2789
عنوان

سونو

81 بازدید | 11 پست

سلام 

بنظرتون خوبه جوابش یا نه

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه ولی روز چند سیکل رفای سونو؟ فولیات بالغ نیستن چون

روز13 دوره هامم28روزس

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین
روز13 دوره هامم28روزس

تنبلی داری اما شدید نیست مثل من خفیف هستی

باید لتروزول بخوری نگران نباش

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
تنبلی داری اما شدید نیست مثل من خفیف هستی باید لتروزول بخوری نگران نباش

یعنی با خوردن لتروزول رفع میشه 

آخه من بدون دونستن اینکه کیست داشته باشم با تجویز مادرشوهرم 2بسته ال دی خوردم و بعد تموم شدن قرصا فهمیدم چه بلایی سر خودم اوردم ... متاسفانه

آخه بعد تموم شدن قرصا دل درد شدیدی داشتم رفتم دکتر سونو نوشت واصلا کیست نداشتم ممکن بخاطر استفاده از قرصا باشه

شاید تیرویید هم داشته باشم هنوز جواب آزمایشم شنبه میگیرم میتونن از تیرویید باشه

یعنی با خوردن لتروزول رفع میشه  آخه من بدون دونستن اینکه کیست داشته باشم با تجویز مادرشوهرم 2ب ...

اره عزیزم من با لتروزول فولی ۲۱ داشتم الان اینک یساله اقدامم چون شوهرم واریکوسل داشت و نمیدونستیم تازه عمل کرده امضات ناراحتم کرد اصلا نگران نباش پیش متخصص زنان برو تحت نظر اونا لتروزول استفاده کن انشاءالله ک بار اول میشه فقط اینک پریود شدی یا قبل پری برو برا ماه بعدت لتروزول بنویسه چون از سوم پریودی باید شروع کنی تا هفتم

۱۳سیکل دوباره باید بری سونو اگ فولی خوب داشتی بهت آمپول ازادسازی میدن و بعدشم باید اقدام کنی یک شب درمیون

بنظر من پیش یه دکتری برو ک تو مطبش سونو داشته باشه و همونجا راحت سونو کنه برا من پول سونو هم نمیگیرن

البته اینماه سونو نرفتم و دکتر نرفتم کلا گفتم ببینم چی پیش میاد ب امید خدا

تیروییدتم احتمالا کم کاره اونا ک تنبلی دارن معمولا کم کاری کردن منم یساله قرص تیرویید رو دارم میخورم

تلاش کن کم نیار. موفق باشی عزیزم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
اره عزیزم من با لتروزول فولی ۲۱ داشتم الان اینک یساله اقدامم چون شوهرم واریکوسل داشت و نمیدونستیم تا ...

عزیزم ببخشید شما کدوم شهرین و دکترتون کیه

عزیزم ببخشید شما کدوم شهرین و دکترتون کیه

دکترم خانم نورانی شمالی هستم نمیتونم دقیق بگم کجا خودت ک میدونی عزیزم اینجا نمیشه اینارو گفت