2777
2789
عنوان

اینجا دیگه جای موندن نیستتتت

129 بازدید | 20 پست

نی نی یار بترکون منو 

دیگع نمیام نی نی سایت

هیچوقت روم نشد ب هیشکی توهین کنم تو این سایت میدونستم  طرف داره دروغ میگه ولی دلم نیومد مث بقیه بهش توهین کنم

خیلی پررنگ نبودم تو سایت ولی اگ خوبی بدی دیدین حلال کنین

نمیدونم چرا دیگه حس خوبی ندارم ب اینجا

شاید چون بخاطر ی مسئله منو مازوخیسمی خوندن و شوهرم رو سادیسمی

خدانگهدار دوستان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده؟

چیزی نشده عزیزم من ی تاپیک زدم گفتم همسرم تو دعوا وقتی جوابشو میدم اذیتم میکنه حالا درسته واژه اشتباهی بکار بردم نباید میگفتم کتک

بعد ی خانومی بهم گفت تو مازوخیسم داری شوهرتم سادیسم

سرهمینکه شوهرت میزنتت ولی دوسش داری اینو گفتن؟

شوهرم منو نمیزنه مثلا هولم میده یا دستمو فشار میده 

خب بهم برخورد دیگه طبیعیه همه ادما موقع عصبانی شدن ی رفتارایی بروز میدن ک اشتباهه من دنبال راه حلم نه اینکه بهم بگن بیمار

چیزی نشده عزیزم من ی تاپیک زدم گفتم همسرم تو دعوا وقتی جوابشو میدم اذیتم میکنه حالا درسته واژه اشتبا ...

جوابشو همون موقع میدادی با هر کس عین خودش برخورد کن

بعضیا شعورشون در همون حده 

اینجا از هر جا با تربیتهای مختلف هستن نمیشه انتظار زیادی هم داشت

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
چیزی نشده عزیزم من ی تاپیک زدم گفتم همسرم تو دعوا وقتی جوابشو میدم اذیتم میکنه حالا درسته واژه اشتبا ...

اینجا همه جور آدمی با همه جور فرهنگی و همه جور طرز فکری پیدا میشه همه که خوب نیستن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
اینجا همه جور آدمی با همه جور فرهنگی و همه جور طرز فکری پیدا میشه همه که خوب نیستن

عاخه میدونی من خودم اصلا دلم نمیاد کسیو ک‌نمیشناسم اذیت کنم یا توهین کنم

الان عزیزم من ترو نمیشناسم خب؟بعد با خودم میگم اگ ی وقت ی چیزی بگم بهش ک ناراحت بشع از حرفم چی؟نکنه واقعا رو زندگیش تاثیر بزاره این حرف

چون دیدم ادمایی رو ک خیلی حساسن با ی کلمه بهم میریزن برا همین انتظار ندارم واقعا