2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زده میگه کجایی؟؟نبودی تو خونه صبح😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال بابا مردا همینن فاز و نولشون یهو قاطی میکنه 😒😂

کاری ندارم ولی کلا آدم به این گندگی ندید زیر پتو کنارش خوابیدم هیچی باهم حرف زدیم😐😐

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
😂😂😂اخی خستگی زیاد و درگیری ذهنی داشته بنده خدا 

فقط فکرش اینه بدوعه بره دوباره سرکار😂😂

از ۸صبح انقدر زنگش زدن تا ۱۰رفت تازه هر دفعه هم من بیدارش کردم گفتم گوشیت جواب بده😕😕

خخخخ منم ی بار برام پیش اومد چهارم دبیرستان بودم از مدرسه رسیدم خونه زنگ زدم ب همسرم کللی حرف زدیم و خندیدیم و اینا شب ک از سرکاراومد گفت امروز یادت رفت زنگ بزنی بهما😐😐😐🤣🤣

😂

تحلیل و بررسی نی نی سایتیا از این اتفاق: وای فکرش با کسی دیگه درگیره و تورو اصن آدم حساب نمیکنه داره بهت خیانت میکنه ساکتو جمع کن برو خونه بابات فقط طلاااااق

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
😂😂😂😂😂😂😂😂 وای خدا ترکیددددم😂😂😂😂

من خودم از خنده میمیرم.ولی میگم بفهمه ناراحت میشه زیر پتو غش میکنم از خنده

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
من شوهرم از خواب پا میشه اسم منشیشو صدا میکنه میگه آقای محمدی پرونده فلانو بیار    

بازم آقای احمدی با کلاسه😂😂😂

همکار شوهر من اسم خانمش مریمه بعد بعصی اوقات شوهر من و مریم صدا میزنه 

اونم تو خونه میگه مریم😑😑

خخخخ منم ی بار برام پیش اومد چهارم دبیرستان بودم از مدرسه رسیدم خونه زنگ زدم ب همسرم کللی حرف زدیم و ...

یعنی ادم احساس پشم بودن بهش دست میده😃😃😃😃