2777
2789
عنوان

راسته ک میگن اگ ماه اول پری عقب بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 41 پست
انشاا...خداازدهنت بشنوه عزیز یعنی میشه دیروز سه تا بی بی زدم منفی دیه خسته شدم بخدا

منم سر بارداریم چندتابی بی زدم همه منفی بعدش کلی داروگیاهی و قرص پروژسترون وایناگرفتم که پریودشم قرصاروخوردم ده روزبعدش داروگیاهی ام خوردم دیدم خبری نیس یه بی بی توخونه بودهمینطوری شانسی زدم دیدم مثبته.انشالله که مال شمام همینطوری باشه

من رای میدم ، رای درست به عشققاسم سلیمانی
اخه من پری منظم بود 8روز عقب زد ماه قبل دوروز زودترشدم ای ماهم ک هنو نشدم

اره عقب جلو شدن پریود یعنی رحم اماده باروریه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سر بارداریم چندتابی بی زدم همه منفی بعدش کلی داروگیاهی و قرص پروژسترون وایناگرفتم که پریودشم قرص ...

انشاا...عزیز یعنی میشه خدا صدامو بشنوه الان معجزه کنه 😢

انشاا...خدا ب همی زودیا ی نی نی خوشگل بت بده و زود زود باردارشی عزیز ب حق فاطمه ای زهرا

مرسی عزیزم😍...همچنین خودت خانومی😘

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
انشاا...عزیز یعنی میشه خدا صدامو بشنوه الان معجزه کنه 😢

اره چرانشه ازرحمت خدانبایدناامیدشد منم دوسه سالی منتظربودم بالاخره خدابهم یه نی نی خوشگل داد

من رای میدم ، رای درست به عشققاسم سلیمانی
مرسی عزیزم😍...همچنین خودت خانومی😘

فداتشم من ک نذر کردم دخترشد بزارم فاطمه زهرا همه میدونن منوصدامیزنن چطوری مامان فاطمه زهرا شوهرمم تامیاد ازسرکار دس میزاره رو شکمم میگ فاطمه زهرای باباچطوره داغ دلم تازه میشه 😭

فداتشم من ک نذر کردم دخترشد بزارم فاطمه زهرا همه میدونن منوصدامیزنن چطوری مامان فاطمه زهرا شوهرمم تا ...

ا

لهی عزیزم چندساله منتظری..من خودم اسمم فاطمه هست 

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

[QUOTE=158553661]شاید باورت نشه ولی چن ماهه ازدواج کردم تازه اقدام ولی خب دوس دارم زودتربشم[/QUمن خیلی اسم فاطمه زهرا دوس دارم ب عشق بی بی فاطمه ای زهرا هرچی ازش خواستم بهم داده قربونش برم امیدوارم همی یبارم بهم ی فاطمه زهرا بده 

مرسی انشالله به زودی شمام مادرمیشی

انشاا...عزیز مرسیییی واسم دعا کن اجی دکترگف 14روز بعدمریضی بیاببینم تخمک فعال داری میتونی باردارشی ی ن دعاکن برم چیزی نباشه ای پریودی ام ک نمیاد زودتر14روز بگذره برم دل ت دلم نی

شاید باورت نشه ولی چن ماهه ازدواج کردم تازه اقدام ولی خب دوس دارم زودتربشم

عزیزم منم اول ازدواجم ازت بدتر بودم اینقدر دکتر رفتم که خدا میدونه ولی نشد..الان سه سال و نیمه دیگه بیخیالم میگم هر وقت خدا خواست...انشاءالله که پری نشی و حامله باشی عزیزم 😍

عزیزم منم اول ازدواجم ازت بدتر بودم اینقدر دکتر رفتم که خدا میدونه ولی نشد..الان سه سال و نیمه دیگه ...

مرسی ازت اجی انشاا..اره خیلی سخته چون همه بچه ها رو میبینم دلم بیشتر میخواد خونه صب تاشب تنهام خسته شدم دیه انشاا...ک برم دکتر گف 14روز بعد پری بیاببینم تخمک فعال داری ببینم وضعیتو ای پری ام ک نمیاد زودتربرم حدقل