2777
2789
عنوان

راسته ک میگن اگ ماه اول پری عقب بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 41 پست
انشاا...عزیز مرسیییی واسم دعا کن اجی دکترگف 14روز بعدمریضی بیاببینم تخمک فعال داری میتونی باردارشی ی ...

انشاءالله که تاقبل اون14روز بی بی مثبت شه.چندوقته اقدامی؟ سنی ام نداری هنوز فرصت زیادداری ولی امیدوارم هرچه زودترهم شماهم تمام کسانی که منتظرن دامنتون سبزشه

من رای میدم ، رای درست به عشققاسم سلیمانی
انشاءالله که تاقبل اون14روز بی بی مثبت شه.چندوقته اقدامی؟ سنی ام نداری هنوز فرصت زیادداری ولی امیدوا ...

انشاا...اجی تازه اقدام کردم ولی خب دوس دارم زودتر بشم میدونی خیلی واسم سخته بالاتوضیع دارم 😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی ازت اجی انشاا..اره خیلی سخته چون همه بچه ها رو میبینم دلم بیشتر میخواد خونه صب تاشب تنهام خسته ...

اره منم عین خودت بودم برا همین یکسره مطب دکترا بودم دیگه شوهرم مشکل داشت ضعیفه...الانم بیخیالم قبلا خیلی استرس داشتم..منم شهر غریب تنهام دور از خانواده

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
اره منم عین خودت بودم برا همین یکسره مطب دکترا بودم دیگه شوهرم مشکل داشت ضعیفه...الانم بیخیالم قبلا ...

اره اجی منم همینطورم سخته مادرشوهرم ب ی ماه میگف میبرمت دکتر والا ما همو شب اول باردارشدیم و...تیکه میندازه خسته شدم دیه

انشاا...اجی تازه اقدام کردم ولی خب دوس دارم زودتر بشم میدونی خیلی واسم سخته بالاتوضیع دارم 😓

اره خوندم میدونم تنهایی سخته حداقل بابچه ادم سرش گرمه بچه دلگرمی زندگیه

خب پس حالااین ماه اگه نباشی احتمالا ماه بعد یانهایت دوسه ماه دیگه حامله میشی اخه این جلو عقب افتادن پری هم نشونه خوبیه مشکلم که نداری

من رای میدم ، رای درست به عشققاسم سلیمانی
اره اجی منم همینطورم سخته مادرشوهرم ب ی ماه میگف میبرمت دکتر والا ما همو شب اول باردارشدیم و...تیکه ...

اره منم تیکه شنیدم اما سعی میکنم حرص نخورم..فقط از خدا بخواه نذر کن انشاءالله حاجت روا میشی

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
اره خوندم میدونم تنهایی سخته حداقل بابچه ادم سرش گرمه بچه دلگرمی زندگیه  خب پس حالااین ماه اگه ...

اره فقد رفتم دکتر گف 14روز بعد پری بیا ببینم تخمک فعال داری ی ن انشاا...ک مشکلی نباشه

اره منم تیکه شنیدم اما سعی میکنم حرص نخورم..فقط از خدا بخواه نذر کن انشاءالله حاجت روا میشی

چهل و هشتم نذرکردم شعله زرد بدم نذرکردم ب عشق بی بی فاطمه زهرا اسمشو فاطمه زهرا بزارم چیکارکنم دیه حاجت روا بشم اخه😭

چهل و هشتم نذرکردم شعله زرد بدم نذرکردم ب عشق بی بی فاطمه زهرا اسمشو فاطمه زهرا بزارم چیکارکنم دیه ح ...

خیلی خوبه انشاءالله که پری نشی و خدا حاجتتو داده باشه

انشاا...اجی تنهاارزوم بود تا قبل چهل و ی چهل هشتم بفهمم باردارمم ارزوم همینه 

انشاءالله که هستی عزیزم