2777
2789

ماه دوم جلو بزنه ماه سوم حامله امکان داره بشیم توروخدا کمک کنین میشه یعنی ولی هیچ علاعمی ندارم 4روز موعدم گذشته ناامیدم کلا😭

من واقعا نمی فهمم رسیدم یه اسپرم به تخمک چه ارتباطی به اینی که شما گفتی داره!!!

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خواهر من ۵ روز عقب انداختم بعدش لکه بینی یه روز بعدش خونریزی یه روز باز دو روز کامل قطع شد الان سه روزه باز خیلی خیلی کم لکه بینی دارم..ماه قبلش جلو افتاده بودم..فک کردم حاملم این ماه ولی بدتر شد تا حالا اینجوری نبودم

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
آره وقتی پریودات جلو میفتن رحمت اماده بارداریه

ولی هیچ علاعمی ندارم ماهی ک 8روز عقب افتاد ماه پیش باید 7روز طول میکشید ولی 5روزه کلا پاک شدم موندم چطو ای ماهم هنو نشدم 

اره منم شنیدم اینو انشاالله حامله پس  حالااگه نبودی ام ناامیدنشو بخودت برس خودتوتقویت کن به زو ...

انشاا...خداازدهنت بشنوه عزیز یعنی میشه دیروز سه تا بی بی زدم منفی دیه خسته شدم بخدا

الان بارداری عزیز

نه دیگه خواهر پریود شدم اونم اینجوری شد

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘