2777
2789

ما ۶ تا جاریم ک یکیشون ک ۳۸ سالشه بدجور رو مخمه، هرچی میخره برا خونش اینقدر خودشو میگیره ک آدم عوقش میگیره بری خونش، تا میشینی شروع میکنه قیمت قاشق و چنال و طلا و .... میده بهت‌. آدم زبون داریم هست یه جوری بهت تیکه میندازه نمیفهمی از کجا خوردی، اون سرویس طلا و ۶ تا النگو و یه ذره دیگه طلا خرید مخمونو برد دیگه.حالا من دوتا خریدم بخاطر اینکه ارزش پولم میاد پایین اومده میگه من شوهرم گفته خطر داره درشون بیار. درآوردم همه رو. یعنی مثلا من از تو بیشتر طلا دارم. 😏 چرا اینجوری میکنه ۹ سال از من بزرگتره. الانم مبل خریده جرات نمیکنم برم خونش، مخمو میخوره

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرام رفته بودن اینقدر پز داده بود همه مثل لشکر شکست خورده برگشتن. فقط من ندیدم مبلاشو از نزدیک حالا تند تند دخترشو میذاره کنار مبلا عکس میگیره. میذاره رو پروفایل. 

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی
من بودم بیشتر بهش می خندیدم تا بخام حرص بخورم چون افکارش خ ضایعس

اره به خدا مخصوصا در مورد مبل😐😐😐

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

منم دخترخالم هم سن خودمه دارن جهاز میخرن جفتمون تو عقدیم اینقدرررررررر پزززززز میده با وسایلش که نمیدونم چجوری بگم وسایلشم همشون معمولیه اما چون اون دیر تر از من خریده و گرون تر شده فکرای عجیب میکنه ک اره مادرشوهرم بهترین چیزارو واسم خریده عالی ترین چیزها...

چون شوهرش شغل درست حسابی نداره و بچه اس مادرشوهر پدرشوهرش قسطشو میدن...

اینقدر رو مخمه اه اه اه

🤐