2777
2789
عنوان

مردی که همه چیش عالیه ولی قدش کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2946 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا ولی ایکاش توبین جامعه این فرهنگ بود که قدکوتاه خوشبختی نمیاره من درکنارهمسرم خوشحالم اونجوری ...

۲۱ خرداد ک ویژگی های شوهرتو برعکس گفتی😐😐😐😐ن اخلاق داره ن فلان و....😐😐😐😐

عزیزم هیچکس بی عیب و ایراد نیست

خدایی اخلاقای خوب شوهرت به همه چی ارزش  داره

قلب مهربون و خانواده دوست این روزا تو مردا کم پیدا میشه

ظاهر چه ارزشی داره وقتی اخلاق نباشه

وقتی طرف دریده و پرو باشه 

از نظر من کسایی که خوش قلب هستن همیشه از نظر ظاهری هم زیبا دیده میشن

و دیدم واقعا کسی که هیچ عیب ظاهری نداره ولی به شدت بد دل و کینه ای هستن که آدم بیزار میشه که باهش زندگی کنه 

برای دلداری واقعا نمیگم چون اطرافیانم دارم میبینم که اخلاق نباشه اون ظاهر هیچ دردی نمیخوره 

مهم اینه که تو رو دوست داره و انقدر براش با ارزشی که به کوچکترین خواسته هات توجه داره

باور کن خیلی از اطرافیانت شاید بخوان جای تو باشن خودت نمیبینی

ان شاء الله که همیشه خوشبخت و خوب باشین

من خودن ۱۶۲ ام پسر زیر ۱۶۰ هم دیدم  فراوون تو دانشگاه و محل کار و خیابون ...شمام برو کوتوله هار ...

من خودم 160

یعنی یه قد متوسط رو به کوتاه

یه پسر دایی دارم خییییلی کوتاهه با این حساب 165 قدش

تو حالت عادی ببینیش فکر میکنی از منم کوتاه‌تر ولی وقتی کنارم وایمیسته مشخصه ازم بلندتره

پسر با دختر فرق داره

یه دختر با قد 170 جز قدبلند حساب میشه همین قد واسه یه پسر واقعا کوتاهه

درضمن کوتوله طیف وسیعی رو در ب میگیره 

یکی هس 150 جز کوتوله هاس، یکیم با قد130 جزوشونه

یکیم هس بلندتر از ایناس ولی اونم جزوشون محسوب میشه

گلم چه اصراری داری چرت بگی😊

تو و امثال تو دارین چرت میگین

من یه کامنت غیر مغرضانه دادم و نظرمو گفتم تاکیدم کردم که قصد توهین ندارم حالا تو چرا اینجوری به من پریدی اونو دیگه خدا میدونه

تو و امثال تو دارین چرت میگین من یه کامنت غیر مغرضانه دادم و نظرمو گفتم تاکیدم کردم که قصد توهین ند ...

خدا میدونه بنده خدا هم میدونه خیلی از مردا قدشون متوسطه یا حتی کوتاهه

اینکه شما ندیدین عجیبه

عزیزم همه چی بع خودت ربط پیدا میکنه ‌.مثلا من خودم از چاق خیلی خیلی بدم میاد بعد یه خواستگار داشتم عالی وضع خوب باسواد خانواده اش عاشقم بودن برادر دوستم بود ولی قدش مثل همسرت ۱۶۰ بود و چاق چاق من نتونستم هضمش کنم خصوصا چاقی رو ..ولی این به روحیه من بر میگرده و فقط مربوط به من میشه شخصا اگه تو خیابون یا نزدیکان ببینم مطمئن هستم اون مرد یا زن برای همسرش ویژگیهای خاصی داره که با هم زندگی شون رو آدما میدن و خوشبخت هستن ..میدونی چی میخوام بگم ..شما اگه برات اینقدر مهم بود نباید ازدواج میکردی ..الان که ازدواج کردی میگی خودم راضیم از نگاه دیگران میترسم ..این خیلی بده خودت رو فقط در نظر بگیر که راحتی و خوشبختی ..البته میگی بارداری برای همین مسله هم میتونه باشه ..بعد زایمان دوباره درست میشی الان حساس شدی ..فکر تو درگیر نکن ..به زندگی قشنگنت فکر کن و بچه هات ..

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
قربونت اسم اینو دقیق بگو من بخرم واسه خودم😐😑

قرص ارژنین مفصل ساز.استخونو بزرگ نمیکنن ولی باعث میشن مفصل های بین استخون ها بزرگ بشن و باعث میشه قد بلند بشه

ای همه وجود من نبود تو‌ نبود من♥️
قرص ارژنین مفصل ساز.استخونو بزرگ نمیکنن ولی باعث میشن مفصل های بین استخون ها بزرگ بشن و باعث میشه قد ...

قربونت برم ممنون ازت

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97