2777
2789

به دندونه سخت نگیر بهش

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهه دوتا دندونو نصفه دراورده  با اینکه اهن سیدرال میدم ولی دندوناش یکم سیاه شده

آهن کلا سیاه میکنه

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
من شربت ترزامین دادم خیلی خوب بود دکترش بهش داد گفت هم خواب اوره اذیتاش کمتر میشه هم اشتها اوره قیم ...

مرسی عزیزم.پسرم انقد شلوغع.انقد لاغر شدم و عصبی

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 

دختر منم 17 ماهشه و خیلی بد اشتها بود اما از وقتی به جای مولتی ویتامین معمولی سانستول میدم بهش خیلی بهتر شده.از طرفیم تا گرسنه نشده و ازم نخواسته بهش غذا نمیدم.به غذا میگه گازی😁هروقت گفت گازی میارم بهش غذا میدم میخوره.چیزای مورد علاقش رو میدم.توجه کرده باشی چار بار غذایی که دوست نداره رو بدی بخوره بعدش غذایی که دوست داره رو هم به زور میخوره

چیزای مقوی مثل مغزیجات و شیره و خشکبار و میوه حتما تو برنامه غذاییش هست.کم حجمه و سریع تموم میشه ولی نقوی

دختر منم 17 ماهشه و خیلی بد اشتها بود اما از وقتی به جای مولتی ویتامین معمولی سانستول میدم بهش خیلی ...

ممنونم.

گازی 😀

پسر من میگه نام نام 😊

قبلا خوب بود

ولی الان اصلا نمیخوره 

فقط یه شیشه شیر😔

دختر منم 17 ماهشه و خیلی بد اشتها بود اما از وقتی به جای مولتی ویتامین معمولی سانستول میدم بهش خیلی ...

سانستول از داروخانه بگیرم؟

روزی چن قطره؟