2777
2789

به چندش ترین عکس جایزه بده 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا یادم نمیاد یه شب ظرف نشسته گذاشته باشم تابستونی یه شب آب قطع شد تا ساعت 3 شب تو سایت بودم دیدم آب وصل شد همون لحظه پاشدم شستم و مرتب کردم 😕

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
نمیذارم ظرف نشسته باش  اخرشب کل اشپزخونه تمیز میکنم میخوابم

آفرین خوش بحالت

این جمله رو شنیدی خدا تلافی میکنه فکر کن این جمله رو بشنوی خوشحال میشی یا ته دلت خالی میشه 

وای من اگه خونه بودم بید میدیدین چقدر ظرف دارم چون امروز نذری پختیم خیلی ظرف حمع شده شوهرمم رفته سرکا. و صبح هم خسته میخابه من میمونم و این همه ظرف

این جمله رو شنیدی خدا تلافی میکنه فکر کن این جمله رو بشنوی خوشحال میشی یا ته دلت خالی میشه