2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی فرشته های بهمن 89

115459 بازدید | 2158 پست
هر کی موافق همچین تولد دسته جمعی ای هست لطفا تو این کلوب موافقتشو اعلام کنه
ضمنا هر کی هر گونه اطلاعی داره اینجا بگه
در مورد مکانش هم یا باید سرزمین عجایب باشه یا پلی هاوس اقدسیه
و با توجه به اینکه آذریها و دی ماهی ها با تحقیق و پرس و جو جلو رفتن و نهایتا پلی هاوس اقدسیه رو انتخاب کردن لابد شرایطش بهتر از سرزمین عجایب بوده
خلاصه هر کی هر چی میدونه حتی در مورد جا اینجا بگه
ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
محبوبه جون دستت درد نکنه تاپیک زدی ممنون
بعد یه لطفی کن تلفن این دوجا رو از 118 بگیر قیمت و امکاناتش رو بپرس دستت درد نکنه البته پلی هاوس در فرشته هست
خونه کسی سالن اجتماعات نداره؟ کسی سالنی جایی نداره این طوری خیلی ارزون تر میشه
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
منم هستم البته تا اون موقع اگه شرایطشو داشته باشم

یه پیشنهادم دارم چون اکثرا خودشون می خوان تولد بگیرن به نظر من تولد دسته جمعی و 30 دی بزاریم که تداخل با هیچ تولدی نداشته باشه

این نظر منه
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
من پنجشنبه رفتم هپی هاوس به نظرم محیطش خیلی قشنگ بود اتفاقا یه مراسم تولد هم بود که از نوع برگزاری خوشم اومد از نظر حجاب اجباری نداره میتونن همه آزاد باشن و پدر مادرها هم امکان رقص دارن - خلاصه که یه شب مراسم در این مکان همراه با موسیقی که دلقک اجرا میکنه البته آهنگهاش به درد بزرگا هم میخوره میوه شیرینی شام برای بچه ها به فرض گرونترین مورد که مینی پیتزا و 5000 تومن میباشد و شام خانواده ها برای هر پدر و مادر یک پیتزای بزرگ 10000 تومن میباشد سهم هر خانواده 40000 تومن میشه .البته پنجشنبه 1 دی رزرو شده بود و من چهارشنبه 30 آذر و جمعه 2 دی رو رزرو کردم تا با هم به نتیجه برسیم اما جمعه به خاطر تعطیل بودن 80000 تومن در کل گرونتر میشه یعنی تقریبا خانواده 6 هزار و خورده ای . در مورد عکاسی ویزیت کلی 60000 تومن که با این مبلغ تعداد 15 عکس 13 در 18 میده و تعداد 300 تا 400 عکس از کل مراسم میگیره که هر کس خواست سفارش میده برای هر عکس سفارش داده شده مبلغ 3000 تومن به شرط ساده بودن اگر با افکت باشه یا آتلیه 6000 تومن بابت برپایی آتلیه مبلغی گرفته نمیشه اما اگر بخوایم که آتلیه بزنن باید ده عکس گرفته بشه که برای ما مشکلی نیست چون فکر کنم هر خانواده یه عکس آتلیه رو بخواد - فیلمبرداری هم داره به مبلغ 100000 تومن که به ازای هر کپی سی دی برای نفرات 2000 تومن اضافه میگره - قابل ذکر است که مبلغ عکس و فیلم جدا از اون 40000 تومن سهم هر خانواده هستش
پلی هوس قیطریه:

نفری 35000 تومان که برای یک کودک و دونفر بزرگسال
3 ساعت برنامه که از ساعت 4 تا 7 و یا 5 تا 8 میباشد.
موزیک زنده
مجری کودک
یک عکس یادگاری
میان وعده (چیپس، پاپ کورن و آبمیوه)
شام کودکان (ناگت یا ساندویچ یا پیتزا) اگر هم جوجه کباب بخوایم 1000 تومن اضافه میشه.
کاپ کیک برای هر کودک
کیک تولد 3 کیلویی
برای بزرگترها چای و نسکافه و پاپکورن و چیپس و یک پیتزای دونفره
بازی رایگان در پلی هوس

هزینه های دلخواه:
در صورت تایید روز تعطیل 60 هزار تومن اضافه میشه که روی تعداد نفرات سرشکن میشه.
هر کیلو کیک اضافه 9000 تومن
هر عدد عکس اضافه 3000 تومن
فیلمبرداری و ادیت 80 هزار تومن و کپی هر سی دی 4000 تومن
هر نفر کودک اضافه با شام 9000 تومن
هر نفر بزرگسال اضافه با شام 6000 تومن