2777
2789
عنوان

بچه ها اربعین نزدیکه با دلای پاکتون دعا کنید باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 34 پست
انشاالله ک به حاجت دلت میرسی اتفاقا الان داشت کربلا تی وی نشون میداد همین دعا رو میکردم ک دامن همه ...

ایشالا میدونم منم اگه مادر بشم چقدر قدرشو میدونم چون خیلی دلشکسته ام و برای همه منتظرا دعا میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله كه باردار هستي براي منم دعا كنيد كه تو اين اقدام ها منم باردار بشم اين ماه 😔😔😔

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
😪😭😭😭😭😭😭😭خیلی حس بدیههههه یا امام حسین ایشالا به زودی مادر بشی خیلی زود مشکلت چیه

انتطار برا بارداری خیلی سخته نه ماهه اقدامم مشکل از شوهرم هس دکتر بهم گفت طبیعی نمیتونی باردار شی 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
الهی خدابحق حصرت زینب س حامله بشی گلم ...برای علیرضای منم دعا کن مصاحبه قبول بشه توراخدا.......

ایشالا ایشالا خدا از دهنت بشنوا خواهر 

ایشالا ک هرچی خیره تو زندگیتون اتفاق بیوفته

من که باردارم و دلم گرفته  از خدا میخام به همه چشم انتظارا یه بچه سالم بده  به شرطی که ج ...

بچه ی اولمه فقط سالم باشه این ماه لتروزور خوررم دوتا فولیکول ۲۲ و ۱۷ داشتم دلم خیلی روشنه خداکنه نا امید نشم خیلی دلم میخواد به شوهرم بچه سالم بدم 

انتطار برا بارداری خیلی سخته نه ماهه اقدامم مشکل از شوهرم هس دکتر بهم گفت طبیعی نمیتونی باردار شی&nb ...

اره خیلی سخته منو شوهرم مشکلی نداریم ولی یک شاله باردار نشدم نمیدونم دیگ چیکاااار کنم دکترمم میگه طبیعی حامله شو ولی نشدم این ماه سرخورد لتروزوب خوردم دعا کن این ماه انتظارم تموم شه

ایشالا عزیزم موعدت کیه

فردا روز ١٢ هست اولين روز اقدام ميشه 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))