بچه ها من پسرم نو دندونه تب داره. پدرشوهرمم ویروس گرفته هی سرفه میکنه 20 روزه مریضه. منم شوهرم اگه بچه یا خودم مریض بشم اهل دکتر بردن نیس میگه آدم نباید خودشو بده دست این دکترا😐حالا فردا شب جاریم دورهمی گرفته همه دعوتن. منم میترسم برم فقط به خاطر بچم و اینکه پدر شوهرم مریضه... اینام اصن حالیشون نیس بچه وا میگیره.. هی بغلش میکنن و بوس و اینا... به شوهرم میگم نریم قبول نمیکنه.. من چیکار کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من توي اين نه ماع كرونا فقط دوبار رقفتم خونه پدرشوهرم .گله و شكايت يكم بود كقتم من بچه ام مريضه بيارم توي جمع شما مريض شه مو به سرتون نيمزارم سكوت كردن😑
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
خواهر من کدوم مردی هست ک ننه و باباشو نپرسته .حتی اگه زور بگن یا هرچی .همشون اول ننه و باباشون بعد ز ...
مخصوصا این شوهر من که گوشش در دهن مادرشه! ینی بگه بمیر شوهرم رو به قبله دراز میشه بقیه میرن دنبال کفن😒حالا خوبه مجردیش اصن خونه نمیومده شبا حالا حرفای مادرش شده جواهر
ینی به حدی واسه خانوادش ارزش قائله که اصن هیچکس مهم نیس براش... باید بره! قبول نمیکنه که ادم مریض می ...
منم تو این اوضاع کرونایی و که همه جا قرمزه شوهرم گیر داده بریم مسافرت اخه ادم چقد نفهم اونم فقط چون میخاد ننه باباشو ببره روحیشون عوض شه هرچی بش میگم بچه گناه داره بگیره میگه نه ماسک میزنیم چیزی نمیشه خسته شدیم خمش تو خونه مامانو بابا یه هوایی تازه کنن آخه چقد نفهمممم