2777
2789
عنوان

فقط یه دقه بیاین اینو ببینین.افتضاح جدید +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 50 پست

این لینکش ‌بخش ۳ رو دانلود کتید صفحه ۳۱

http://chap.sch.ir/books/7332

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال قبل برادرم اول راهنمایی بود صفحه ۶۷ کتاب فارسیشون هرم شیطان پرستی بود با یک چشم بالای هرم.سال بعدش حذف کردن.معلوم نیست مولف های کتابا چی و کی ان

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

[QUOTE=158475135]صفحه ۳۱.الان دانلود کن بزن کتاب نگارش پایه هفتم    من اشتباها  کتاب  فارسی رو  نگاه  کردم    متاسفانه  درسته   واقعا  اینچیزا  چیه  به  بچه هامون  یاد  میدن    

به کرمهای اطرافتون پیله نکنید!!    توهم پروانه شدن میگیرن
[QUOTE=158475135]صفحه ۳۱.الان دانلود کن بزن کتاب نگارش پایه هفتم     من اشتباها   ...

😥😥😥