2777
2789
عنوان

کار کردن نشونه عشق مَرده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 67 پست
چجوری هدایتش کنم؟ ترس همه وجودمو گرفته،هرچی میگذره بدتر میشه!مشاور میگه اصلا به امید تغییرش نری توی ...

خب الان مشکلت اینه وقت نمیذاره ؟میگی دوری که ازهم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چه وقتایی میگه؟

وقتایی ک حرف عشق اینا باشه 

ساعت عاشقی 00:00 نیست 

ساعت عاشقی ۶ صبح ک به عشق زن و بچت میری سرکار 🤗😁

اینم ضرب المثلش

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو دوتا شهر مختلف بودیم ولی وابسته به یه شرکت تو جلسه ها یکی دو بار همو دیده بودیم من نمیشناختمش ...

حس احمق بودن دارم!دارم کاراشو میبینمااااا ولی باز خودمو گول میزنم که بعداً درست میشه!خیلی از این چیزارو به خانوادم نگفتم چون اگر بفهمن به هم میزنن نامزدیمو!دوسش دارم!ولی اعتمادمو بهش از دست دادم!فکر میکنم داره شعار میده و هیچ عملی پشتش نیست،چون اگر قرار بود عملی باشه همش قول آینده رو نمیداد و از همین الان بهم ثابت میکرد

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
وقتایی ک حرف عشق اینا باشه  ساعت عاشقی 00:00 نیست  ساعت عاشقی ۶ صبح ک به عشق زن و بچت می ...

احتمالا همسر شما از اون معدود مرداییه که واااقعا به عشق زنو بچش کار میکنه⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ان شاءالله روز به روز عشقو خوشبختیتون بیشتر بشه عزیزم⁦♥️⁩😍

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
خب الان مشکلت اینه وقت نمیذاره ؟میگی دوری که ازهم 

یعنی خواب زیادش و بیخیالیش میشه بخاطر دوری باشه؟

تغییر رفتاراش چی؟

بله وقتی قرار باشه توی غربت باشی و همه کست بشه یه نفر مهمه که وقتشو چجوری میگذرونه!اگر همون اول اینچیزارو نشون میداد کارمون به نامزدی نمیکشید

یعنی خواب زیادش و بیخیالیش میشه بخاطر دوری باشه؟ تغییر رفتاراش چی؟ بله وقتی قرار باشه توی غربت باش ...

اگه خیلی تردید داری با مشاور مشورت کن  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب