2777
2789
عنوان

کار کردن نشونه عشق مَرده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 67 پست
شوهر من تو سخت ترین شرایط زندگیم نبود پام شکست یکماه و نیم تو گچ بود نبود باردار شدم و دوران بدی ر ...

منظور منم از تاپیکم همین بود

کدوم عشق؟مگه خودمون چلاقیم؟مگه نمیتونیم پول دربیاریم خرج کنیم؟لااقل توی خونه بابا دورمون شلوغ بود،اینجوری باید بشینیم توی خونه تکو تنها بپوسیم!

این چه عشقیه که ازمون یه افسرده و دلمرده میسازه؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه قانون ثابت نداره برای هرادم متفاوته یجا خوندم وقتی مردی پایه میز اشپزخونه رو درس میکنه یعنی ...

من ازش دورم،هنوزم توی خونه خودمون نرفتیم!قراره برم توی غربت،نمیخوام همیشه تنها باشم!یا خوابه یا سرکاره!

میگه درست میشه میگه برای تو کار میکنم!میگم نمیخوام همش کار کنی،عروسی نخواستم که زیر بار بدهی نره پس بیخود می‌کنه برام وقت نذاره

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
منظور منم از تاپیکم همین بود کدوم عشق؟مگه خودمون چلاقیم؟مگه نمیتونیم پول دربیاریم خرج کنیم؟لااقل تو ...

این عشق نیست بذار بگن هست

من بابت تک تک ثانیه هایی که تو شهر غریب تنها موندم از همسرم نمی گذرم چون جوونیم و تمام حسای خوبی که میتونستم تجربه کنم رفت پای کار کردن شوهرم

اگه کسی عاشق باشه منم که از همه چیم دارم می گذرم وگرنه اون که داره وظیفشو انجام میده

فقط خدا
شوهرمن که شغلش آزاده اتفاقا من برعکس شما دلم میخواد توخونه نباشه

خخخخ چرا نمیخوای؟مگه اخلاقش بده؟

نامزد منم شغلش آزاده،از طرفی توی اون شهر فقط اونو دارم خب

این عشق نیست بذار بگن هست من بابت تک تک ثانیه هایی که تو شهر غریب تنها موندم از همسرم نمی گذرم چون ...

منم قراره توی غربت باشم! میترسم همیشه تنها باشم!

به تو قبل از ازدواج چه قولایی داده بود؟

اخلاقش بد نیس ولی وقتی توخونه اس رواعصابمه.بی سلیقه اس ازبس

سردرگمم

هیچکس درست کمکم نمیکنه!نامزدم نه ولم میکنه نه درستش میکنه😔 همش میگه بیای خونه خودمون درست میشه!به نظرتون درست میشه؟

منم قراره توی غربت باشم! میترسم همیشه تنها باشم! به تو قبل از ازدواج چه قولایی داده بود؟

ببین قبل ازدواج یه حرفایی میزد

مثلا میگفت با هم کار میکنیم زندگی مون رو می سازیم چون ما همکار بودیم ولی فردای عروسی زد زیر حرفش و من خونه نشین شدم

میگفتم شهر غریب سخته زندگی میگفت خودم همه کست میشم نمی ذارم آب تو دلت تکون بخوره

میگفت انقد زندگی راحت و پر تفریحی برات می سازم که وقت نکنی به غریبی فکر کنی

کاش اون موقع صداش رو ضبط میکردم

فقط خدا
ببین قبل ازدواج یه حرفایی میزد مثلا میگفت با هم کار میکنیم زندگی مون رو می سازیم چون ما همکار بودیم ...

قبل از عروسی چطوری بود؟یعنی اصلا شک نکردی حرفاش فقط شعار باشه؟

من ازش دورم،هنوزم توی خونه خودمون نرفتیم!قراره برم توی غربت،نمیخوام همیشه تنها باشم!یا خوابه یا سرکا ...

عروسی کنید فرق میکنه باید هدایتش کنی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عروسی کنید فرق میکنه باید هدایتش کنی

چجوری هدایتش کنم؟

ترس همه وجودمو گرفته،هرچی میگذره بدتر میشه!مشاور میگه اصلا به امید تغییرش نری توی زندگیاا

نمیدونم چکار کنم!نسبت به اوایل خیلی تغییر کرده!ای کاش یه تغییر مثبت داشت تا دلم خوش باشه،فقط پسرفت کرده!

قبل از عروسی چطوری بود؟یعنی اصلا شک نکردی حرفاش فقط شعار باشه؟

ما تو دوتا شهر مختلف بودیم ولی وابسته به یه شرکت تو جلسه ها یکی دو بار همو دیده بودیم من نمیشناختمش اصلا ولی هیچ لزومی نمی دیدم بخواد دروغ بگه فقط اینا نبود تقریبا همه چی و دروغ گفته بود دارایی اخلاق خانواده روابط و ...

من مقصر بودم که رو هوا باورش کردم

فقط خدا