2777
2789

من ۲۲ سالمه متاهلم و یه نوزاد ۹ ماهه دارم

با خانواده ی همسرم تو یه ساختمونیم

چندروز پیش من و همسرم باهم دعوامون شد

بحثمون بالا گرفت

مادرشوهرم اومد تو خونه و شروع کرد جیغ جیغ سر من که دیوونه تورو از کجا اوردن و.... پسرمن  خر بود بچه دارت کرد و بدبختت میکنم بچتو ازت میگیرم داغشو به دلت میذارم نتونی رنگشو ببینی منم گفتم مگه زاییدینش و شهر هرته و بیخود میکنین بچمو ازم بگیرین در همین حد جواب دادم منو شست گذاشت

الان ۵ روزه شوهرمو برده خونش و درو قفل کرده میرم دنبالش هر هر میخنده میگه تو کمد قایمش کردم

شوهرم بعد پنج روز برگشته الان میگه بابام گفته سه روز بهتون مهلت میدم خونه رو تخلیه کنین مامان گفته من نمیخوام این تو خونه ای که من هستم باشه...

به جان بچه ام خیلی مراعاتشونو کردم همه جا ازشون تعریف کردم هواشونو داشتم مادرشوهرم میرفت مسافرت خانواده همسرم همش خونه من بودن

مادرشوهرم کمر درد داشت کمرشو ماساژ میدادم

هر محبتی بگین کم نذاشتم

ولی نمیدونم چرا دستم نمک نداره😔😔😔😔😔😔😔

و چجوری دلش میاد با زندگی بچه اش بازی کنه

حالا شوهرم برگشته و میگه باید از اینجا بریم تا جمعه 

بنظرتون من از این ببعد چجوری با این مادر و پسر برخورد کنم؟

مخصوصا شوهرم که خیلی جلوی مادرش بهم بی حرمتی کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر مزخرفی .پنج روز تلپ شده خونه ی مادرش؟خیلی ببخشید باید رید به غیرتش که عین یه بچه تو سوراخ خونه ی مادرش قایم شده.اه اعصابم خورد شد.اسم خودشونم میزارن مرد

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

من ی بار مادر شوهرم گفت چ غلطی کردم تو رو گرفتم برا پسرم منم گفتم دیر نشده میتونی پسش بگیری من بودم ک ساختم باهاش دهنشو بست اخه از شوهرم میترسه هیچ جوره ابشون تو یه جوب نمیره 

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
چه شوهر مزخرفی .پنج روز تلپ شده خونه ی مادرش؟خیلی ببخشید باید رید به غیرتش که عین یه بچه تو سوراخ خو ...

تقصیر مادریه که بین زن و شوهر اختلاف میندازه 

وگرنه وگه مادر خوبی بود میگفت برو پیش زنت