انقد ناراحته که باهام حرفم نمیتونه بزنه، دارم دق میکنم، خ زود و شدید ناراحت میشه و وقتی اینجوری میشه نه حرف میزنه نه غذا میخوره فقط میخوابه، و احتمالا باید منتظر پیشنهاد طلاق بشم
اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف. ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف. ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
زندگی همین باهاش با خوبی مشکلتو حل کن حرف بزن چاره ای نیست من خودم با شوهرم دعوام میشه بقران ی فحشای میده یا ی چک میزنه باهام حرف میزنه بعدش باهاش حرف میزنم منظورمو میفهمونم میگم عیب نداره بقران پونصد بار تو دعوا میگ بلند شو برو بعدش میگ ببخشید غلط کردم اشتباه کردم چیکار میشه کرد
بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید