2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو‌اقدامی چاقی میخایی چیکار ذسه ماهه اول حاملگی باز لاغر میشی  اگه حامله بشی  با ویار 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
یعنی تاثیر داره شما امتحان کردی

اره شیمیایی نیس مقویه.سرچ بزن.من خودم هرچی میخوردم چاق نمیشدم الان شکمم در اوردم تا اون حد ینی.امپول نوروبیون هم بزن.

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
تاثیر داره توی چاقی؟

اره خیلی تمامی ویتامینارو داره من خودم اصن نمیتونسم چاق شم هرچی میخوردم نمیشد.نوروبیون زدم خداروشکر الان خوبم تازه میخام یخورده شکممو اب کنم احساس میکنم زیادی چاق شدم

زیاد نیس؟! 

شاید.امامن یک درمیون میزنم اوایل بیشتر واسه چاقی الان واسه پوست ریزش مو.استخان.