mrsmohammadi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1313 عنوان مشورت 251 بازدید | 20 پست یکی بوده که الان تو دوران عقده با شوهرش رفته سرویس طلا گرفته بعد مادر شوهرش هی اصرار میکنه که سرویس و ببینه ببره بهش نشون بده؟ هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری 1399/07/15 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azizdelllllll عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3863 نه🙄البته اصرار نکرد ولی گفت کجاست ببینمش گفتم بعدا میارم نشونت میدم روز بعد آوردمش خودم و سرویسمو بوسید ❤️ بزن رو این👈حذف / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
azizdelllllll عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3863 البته مشکلی هم نداره...حتما خوشحاله برات دیگه بزن رو این👈حذف / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
mrsmohammadi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1313 وا خب چیه مگه بذار ببینه اونم در این حد عروس بازی دیگه؟ پرتوقع نمیشه فک کنه برای کارهای دیگه هم وسایل زندگی شو ببینه هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری
تکسوارعشق عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 1382 دوستای عزیزم میشه برای حاجت من یه صلوات بفرستید.ممنونم 🌷❣😘🥰❤
mrsmohammadi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1313 البته مشکلی هم نداره... حتما خوشحاله برات دیگه نه خوشحال نمیشه آدمی که میخواد ا همه چی سر در بیاره و نظر بده هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری
azizdelllllll عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3863 نه خوشحال نمیشه آدمی که میخواد ا همه چی سر در بیاره و نظر بده عجبچی بگم والا ... اما شما باهاش مهربون باشمنم مادرشوهرم میخواست سرویسمو ببینه نشونش دادم سرویسمو دونه ب دونشو بوسید حتی النگو جدیدمو بزن رو این👈حذف / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
mrsmohammadi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1313 عجب چی بگم والا ... اما شما باهاش مهربون باش منم مادرشوهرم میخواست سرویسمو ببینه نشونش دادم سرویسم ... تازه عزیزم برای خرید های دیگه هم میرفت با اون عروس و داماد و نظر میداد هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری
azizdelllllll عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3863 تازه عزیزم برای خرید های دیگه هم میرفت با اون عروس و داماد و نظر میداد خودتو ناراحت نکن ، پیره دیگه شاید نیت بدی نداشته باشه بزن رو این👈حذف / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)