بچه ها من یه خانوم۲۱سالم....یه دختر۱ساله دارم.هممون خانوادگی مشهدی ایم.خانواده شوهرمم همینطور...قبل از ازدواج حرفی از رفتن از مشهد نبود اما الان واس کار مجبوریم بیایم هشتگرد....خانواده شوهرمم بخاطرکارپدرشوهرم تهران زندگی میکنن اما هردوهفته میان مشهد....من طاقت ندارم دوری از مشهدو...بخاطر خانوادم...به خاطر فامیلم...بخاطر دوستااااام ک همیشه حال بدمو باوجودشون خوب میکردن😭میدونم اگر بریم دق میکنم....هشتگرد چجوریه؟؟؟؟
ای جانم. عادت میکنی. هرجتد دوری از مشهد سخته، اما با همسرت باشی عادت میکنی
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
البته فاصلش با کرج خیلی کمه عزیزم. به راحتی میتونی بیایی کرج . فکر کنم تاکسی داشته باشه.
کرج شهر خوبیه عزیزم
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
ای جانم. عادت میکنی. هرجتد دوری از مشهد سخته، اما با همسرت باشی عادت میکنی
مشکل اینجاس که من شوهرم یه جوریه تاخانوادشو میبینه شیر میشه.....خیلی بدرفتار میشه بامن...اما تاوقتی با خانواده من میریمو میایم اینور اونور خیلییییی خوب میشه رفتاراش....میترسماونجا منو بزنه....دعوا کنه زیاد و این چیزا😭😭😭😭ای خدااااا
مشکل اینجاس که من شوهرم یه جوریه تاخانوادشو میبینه شیر میشه.....خیلی بدرفتار میشه بامن...اما تاوقتی ...
عه. باهاش اتمام حجت کن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
دوسه ماهه سر کار و بی پولیش دعواهاش سر منه بیچارست....همشقول میده حتی باراخر جلو خانواده خودشو من قول دادنزنه اما الان اگرصورتمو ببینی......سر یه بحث کوچیک جوری شپزد الان پانسمانه😭تهش میاد مثچیمعذرت خواهی میکنه
دوسه ماهه سر کار و بی پولیش دعواهاش سر منه بیچارست....همشقول میده حتی باراخر جلو خانواده خودشو من ق ...
وای چ بد. خیلی اذیت میشی ک