2777
2789
عنوان

آستیمتری بطن های قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3613 بازدید | 44 پست
ببین توی نت سرچ کن دکتر علی اکبر زینالو فوق تخصص قلب اطفال زنگ بزن بگو راهت دوره شاید راهنماییت کرد، ...

خیلی ممنونم عزیزم انشاالله که گل پسرت همیشه سالم باشه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
خوب الان پسر منم بطن راستش کمی بزرگتره الان بخام دقیقش رو بگم خیلی تخصصی میشه،ولی بعضی از بچه ها هم ...

چقدر بطن راستش بزرگتره برا من گفته تقریبا دو برابره..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما من گفت تقریبا دو برابره

عزیزم پسره شما به دنیا اومد؟میشه بگی مشکل قلبی که داشت چی شد؟بعده ب دنیا اومدن چکارکردین؟

توروخدا جواب بدین منم پسرم همین مشکلو داره هفته ۳۶ هستم.بعدش اینکه زایمان طبیعی برا بچم خطر نداره.اگه میشه راهنماییم کنید 😘

❤💑❤👶❤
عزیزم فردا صب سزارین میشم

ان شالله ک بسلااامتی نی نیتو بغل بگیری

بعدا بیا بگو ک نی نیو اکو قلب کردی یا ن....سزارینت چجدری بود

ایشالله که برات آسون باشه همچی خوب پیش بره

❤💑❤👶❤
خوب الان پسر منم بطن راستش کمی بزرگتره الان بخام دقیقش رو بگم خیلی تخصصی میشه،ولی بعضی از بچه ها هم ...

پسر منم بطن راستش بزرگتر شده سوراخم داره تو قلبش،هفته دگ عملش میکنن شما پسرتون بطنش بزرگتر بود عملش کردبن؟

خدایااااا خودت گل پسرم و بهم دادی خودتم نگهدارش باش👼❤️
نه خداروشکر رفع شد با دارو

الحمدلله براتون‌خیلی خوشحال شدم

منم جنین ۱۸ هفته ام گفتن قلب چپ هیپوپلاستیک داره یعنی بطن چپش کوچیک بود تنگی دریچه قلب و یکی از رگای قلبی رو با یه سوراخ کوچیک داشت همه دکترا بهم گفتن سقط کن...

الحمدلله براتون‌خیلی خوشحال شدم منم جنین ۱۸ هفته ام گفتن قلب چپ هیپوپلاستیک داره یعنی بطن چپش کوچیک ...

ببین برای من خیلی نادر بود اصلا خود دکترا هم تعجب کرده بودن وبعضی از دکترا هم‌گفتن احتمالا این بیماری نبوده چون این یه نقصه وبا دارو رفع نمیشه وتو نوزادی هم عملش جواب نمیده