2777
2789

خوووووب 😁

خیلی غیرتیه مثلا دوس نداره سوار ماشین خواهر شوهرم بشم یا با مرد غریبه حرف بزنم 😑و حتی دوست نداره برم بمونم خونه مامانم ولی هروقت بگم میبره با خودشم میاره 🙄

بعد.... 🤔همیشه هرچی میگم قبول میکنه اگ خودش صلاح بدونه خیلیم گرم مزاجه و هروز باید رابطه داشته باشیم 🤦‍♀️ظرف هارو میشوره غذا میپذه یعنی درکل وقتایی ک رابطه داریم اخلاقش خوب تره ولی بدون رابطه معمولی ☹️مثلا قبلا از این بهتر بود هروقت از سرکار میومد بوسم می‌کرد الان نه 😭به گفته خودشم منو از خانوادش بیشتر دوس داره😁بعضی وقتا هم پیم های عاشقانه میده ک آخرش ختم میشه به کارهای باریک 😑دعوا خیلی میکنیم ولی همیشه پیش قدم میشه و معذرت خواهی میکنه اولا اخلاقش بهتر بود من بچگی کردم ازبس ناز کردم پسش زدم الان یکم سرد شده 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 

با اجازه استارتر عزیز🤗❤❤

خانومای عزیز چله دعای توسل داریم❤🍀

پارسال خیلیا حاجت گرفتن❤🍀

چند نفر بیشتر نمونده❤🍀

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5156295/حاجت-دارا-حتما-زووود-بجنبن-بیان-تو?postId=158422598

😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
دقیقا شوهر منم اینجوره ولی  سرد نیست خیلی گرم شده

یعنی دوستمون دارن 🥴😁

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
ینی سوار ماشین خاهر خودش بشی 😒میگه دوست ندارم سوار شی غیرت داره 😐😐😐🤦‍

آره با خواهرش مشکل نداره ک بخاطر شوهرش 😑

یعنی دوستمون دارن 🥴😁

اره بابا شوهر من   کلا خیلی عاشقانه میحرفه 😁ولی بعضی وقتا گور باباش

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️
اینا چیزاییه که خودت تعریف میکنی نه ما شوهرت رو دیدیم نه میشناسیم که بفهمیم دوست داره یا نه

اوکی 😁

دوست داره زبان بیانش فرق داره ولی انگار شما خودتون دارید از خودت دورش میکنی...هر کسی یه ایرادی داره ...

دقیقا

اره بابا شوهر من   کلا خیلی عاشقانه میحرفه 😁ولی بعضی وقتا گور باباش

تومنی یا من تواام 😐😁😁😁

منم جدیدا خیلی عصبی شدم بخاطر بارداریم همش سرشوهرم داد میزنم حتی اگه تقصیری نداشته باشه ومقصرمن باشم میادازم معذرت خواهی میکنه دیگه حالم از خودم بهم میخوره بااین اخلاقم😢

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
تومنی یا من تواام 😐😁😁😁

😁😁😁✋تو منی  دعواهم کنیم  زودی فراموش میکنه ولی من قهر 

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️