2777
2789
 سلام کجای گلوت میسوزه؟؟ واسه منم دوماهه اینجوریه انگار زخمه چپ گلوم

سلام عزیزم بالای گلوم و وسط گلوم...بخاطر اسیدمعدم گلوم زخم شده بود میسوخت الان خیلی فرق کرده عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کجای گلوت میسوزه؟؟ واسه منم دوماهه اینجوریه انگار زخمه چپ گلوم

من‌راست گلوم

روی گردنم دقیقا در راسته ی لاله ی گوشم ...زیر فکم

دکتر یه قرص کنترل اسید معده داده اما‌ یچیز تیزتر میخورم‌بیشتر درد میگیرانگار منقبض شده

واسه منم اینجوریه ، منم امپرازول میخورم ولی تاثیر چندانی نداره

اسکرین شاتم برات نیومد

تو سایت دکتر دکتر

دکتر بمن گفت کلیندیوم سی هرشب

پنتوپرازول ۴۰ هرصبح بخور یکماه

خوب نشدی اندوسکوپی بده

میخوای تو هم امتحان کن۰0۰

اسکرین شاتم برات نیومد تو سایت دکتر دکتر دکتر بمن گفت کلیندیوم سی هرشب پنتوپرازول ۴۰ هرصبح بخور ی ...

میدونی انقد اذیتم نمیکنه میتونم تحملش کنم   حالا فعلا روزی دوتا امپرازول میخورم و یه اسپری واسه بینیم داده، ببینم شاید زمان بگذره خوب بشم،چون قبلا دو بار اندوسکوپی دادم سخت بود

میدونی انقد اذیتم نمیکنه میتونم تحملش کنم   حالا فعلا روزی دوتا امپرازول میخورم و ...

من یه فلفل سیاه خوردم فهمیدم گیر کرد

چندین بار پیش بندی های مختلف رفتم شانسم درست از اب درنیومدن و هرکدوم گلومو بدتر کردن

خوب بودم تا چندشب پیش دونه سیب یا زخم گلومو بیشتر کرد یا واقعا گیر کرد

کلافه شدم دیگه

گوش راستم کمی درد میکنه،زیر گردنم کمی،سرفه خشک دارم،بینیم میخاره

اینا همش یعنی یچیزی گیر کرده واقعا

من یه فلفل سیاه خوردم فهمیدم گیر کرد چندین بار پیش بندی های مختلف رفتم شانسم درست از اب درنیومدن و ...

عزیزم من یمدت خیلی ترشی خوردم اینجوری شدم،خیلیم علاقه دارم به ترشی متاسفانه فکر کنم‌ سرکه و فلفل اینجوریم کرد شاید واسه شماهم از ترشیجات و سرکه بوده عاملش

عزیزم من یمدت خیلی ترشی خوردم اینجوری شدم،خیلیم علاقه دارم به ترشی متاسفانه فکر کنم‌ سرکه و فلفل این ...

واقعا حس و حال منو داشتی؟

اندوسکوپی دادید اون تو چه خبر بود؟

من سه چهارروز شروع کردم‌به رژیم پسر و فلفل سیاه نسابیده خوردن.

تو روز سوم اینجوری شدم...اونم یهو داشتم قورت میدادم پرید تو گلوم و شروع ماجرا

واقعا حس و حال منو داشتی؟ اندوسکوپی دادید اون تو چه خبر بود؟ من سه چهارروز شروع کردم‌به رژیم پسر و ...

اره دقیقا یا گردنم  زیر گلوم درد میکنه یا بالای فکم فقط قسمت چپ گلوم، سیتی اسکن سینوسم دادم نرمال بود،اندوسکوپی  سه سال پیش داده بودم گفتن اسید معدت زیاده بعدش خوب شدم،الان ولی اصلا معده درد اینا ندارم ولی بازم دکتر گفت واسه اسید معدته