2777
2789
عنوان

بیایید دیگه😢

68 بازدید | 16 پست

سلام خانوما آبجیم چشماش خیلی قرمزه از زمستون شروع میشه تااوایل تابستون.هرچیم چشم پزشکی بردیم خوب نشده همه هم گفتن حساسیت.چیکارکنیم

خوش اومدی نازمامان.😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم وقتی دکترنمیتونه کاری کنه ازدست ما چه کمکی برمیاد-شاید چشاماش خشک میشه تو این فصل هرروز قطره اشک مصنوعی بریزه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

من از سن کودکی تا ۲۰ سالگی چشمم قرنز و دونه داخلش بود بخاطر گردو خاک بلوچستان از اون منتطقه هم ک خارج شدیم اومدیم جای گرمسیر رفتیم  بازم قرمز بود قطره عینک فلان تاثیر نداش زاهدان ک اوندیم خوب شدم برادرمم تا ی سنی هنینجور بود خودش خوب شد 

به چشمم زندگی هر وقت مشکل شد... نگاهی کردیو حل مسائل شد...

دکترمن میگفت فصل آلودگی که میشه همتون حتی بچه تون هرروز قطره اشک مصنوعی را بریزید که چشماتون خشک نشه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
خوب نمیشه یعنی.میره مدرسه بچها مسخرش میکنن چون همیشه قرمزه

آخی عزیزم مسخره براچی ؟همون اشک مصنوعی را بگو یه هفته بریزه ببینه بهترنمیشه 

هواتمیزه روستاس

شایدهواش سرد وخشک میشه براهمین میگم شمابگو برای امتحان یه هفته قطره اشک مصنوعی بزنه ضرر نداره

فقط قطره اشک مصنوعی و با قطره حساسیت همزمان باهم نریزید بینش فاصله بندازید