2777
2789
عنوان

به خانواده همسرم نگفتم باردارم

1353 بازدید | 55 پست

مادر شوهرم ازم متنفره، چون مخالف ازدواجمون بود، میگفت شوهرم برای ازدواج خیلی بچست و براش زوده ( شوهرم ۲۵ سالش بود) و باید تا ۳۰ سالگی ازدواج نکنه. منم بهشون نگفتم چون میترسم بچمو بکشن.

برادر شوهرم هم ۲۹ سالگی ازدواج کرد با دختری که مال یه استان دیگه بود و معلوم نیست مادر شوهرم از کجا اونو برای برادر شوهرم پیدا کرد.

برادر شوهرم ۱۱ سال یکیو دوست داشت ولی مادر شوهرم نذاشت به هم برسن، شوهرم گفت نمیخوام بزارم سرنوشت داداشم برام تکرار بشه و ما ازدواج کردیم.اصلنم با مادر شوهرم اینا رفت و امد نداریم و خیلی زندگیمون ارومه و سرمون تو لاک خودمونه، تا حالا یه هزار تومنی هم ازشون نگرفتیم که زیر دینشون باشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که ازدواج کردم تازه شوهرم شد ۲۰ سالش😂

منم باردارم جز شوهرم کسی خبر نداره چون بارداری قبل همه رو خبر کردیم سقط شد ایندفه گفتم به کسی نمیگم شهر غریب کسی هم نمیفهمه😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

با این شرایط حتما به صلاحته‌که نگفتی.ولی خیلیا بی دلیل نمیگن من واقعا اونارو درک‌نمیکنم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نگو عزیزم.در دخالت و رفت و امد باز نکن.بزا همینجور ارامش داشته باشی توو بارداری

اگ ازت متنفره ک زهرمارت میکنه این دورانو.اصلا نگو.اونا هم نمتونن گلایه کنن

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
من که ازدواج کردم تازه شوهرم شد ۲۰ سالش😂 منم باردارم جز شوهرم کسی خبر نداره چون بارداری قبل همه رو ...

کجا هستید؟

👑برای اینکه حالت خوب باشه روز را با داشته هایت شروع کن و به نداشته هایت بگو :به زودی می بینمتون👑
الان شوهرت چند سالشه  و خودت

شوهرم ۳۴ خودم ۲۹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍