2777
2789
عنوان

بیایین بگم دیشب چی دیدم....😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 173 پست
بخدااا راس میگمااا وقتی جلو مامان بابام تعریف میکنم میگن نگووو داداشات میترسن و از این حرفااا ولی من ...

بگو هستیم

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جن این حرفاااااا خرافاااااات اصلا بهش اعتقاد ندارم توزندگیمم نه پیش اومده نه ترسیدم تاحالا....

خرافات نیست ولی اینجوریام نیس ک ادما هر چیزی ک میشه میگن جن بوده.کلا خیلیییی کم تو زندگی ادما سر و کلشون پیدا میشه

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
بیا این ادم منطقی 😂خودش نمیاد😂👍👍👍🌹🌹🌹

اما اخرشم میترسما😂😂

تازه اومده بودم اینجا بعد تو یکی از این پربازدیدا یکی ازاین تاپیکای باحال بود،حالا هی میخوندم و بیشتر وسوسه میشدم برن جلوتر تا اخرش خوندم با اینکه صبح تو روز روشن خوندما اما انقدر میترسیدم جرات نمیکردم چشماموببندم.تا اخر تلویزیون رو روشن کردم تا باصدای اون بتونم یکم بخوابم😂😂

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

هرجاییی اگر ذره ای تو دلتون ترس اومد فقط بگین بسم الله الرحمن الرحیم و تمام یا اگه ترستون زیاد بود یه ایت الکرسی و تمام....

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
ددم وای

ببین  ذکر یا علی دورشون میکنه منم با ترسش درگیر بودم این ذکر معجزه میکنه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
یعنی اگه خونه کثیف بشه میتونن سریع تمیز کنن؟؟؟

میشه من ۴ تاشو سفارش بدم اگه اهل تمیزکاری هم هستن؟؟!!

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
یعنی اگه خونه کثیف بشه میتونن سریع تمیز کنن؟؟؟

😆😆😆خونه تمیز کردن چیه اخه.بخدا ی کارایی میکنن مغز ادم هنگ میکنه.چرا بهشون میگن از ما بهترون؟خیلی تواناییا دارن ک انسان نداره

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
@royaybaghegi     عزیزم خوبی لایک کردی ولی نیستی فک کردم قطع شدی؟

فدات گلم تو خوبی؟

نه عزیزم دارم عجایب و میخونم😁

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
منم دیدم.ولی بیخیال ب این چیزی فک نکنید.هر چی بیشتر فک نکنید بهشون و سراعشون نرید بهتره

دقیقا بزنین ب بی خیالی.اینا ی چیز روتینه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
مامانم تو اشپز خونه بود داشت ناهار درس میکرد اومده بود بالا سرم سرم بین پاهاش گرفته بود هرکاری میکرد ...

لااله الا الله...بگو دیه