2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اینکه امشب گ ا ی ی د ن ت حسودی کنیم😐😑 ببخشید دوستان ایشون یزره ا س ک ل میزنه مجبور شدم اینحوری ...

اسکول هم بودی واقعا هیچکدوم تون جنبه ندارین خواستم ببینم چی میگین وسط رابطه ادم نمیاد تاپیک بزنه

اسکول هم بودی واقعا هیچکدوم تون جنبه ندارین خواستم ببینم چی میگین وسط رابطه ادم نمیاد تاپیک بزنه

تو اسکلی میزنی😂😂💋

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂
خانومهای با شخصیت .بخاطر امام حسین گزارش بزنید تا حذف کاربری نشده.لطفا.حاجت روا بشین بحق امام حسین ه ...

اول من قسم خوردم که گزارش نزنن اینجوری نکن دیگه😢

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂
اسکول وجودته

اوکی😂😂