2777
2789

چیکار کنم سابقه نداشته تو این چند ماه اخیر گلوم اینطوری خشک بشه وبخاره

شما میدونید مراحل اولیه کرونا چجوریه؟

حالا چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارش و خشکی گلو بخاطر حساسیتم میتونه باشه. من بابامو آبجیم قبل شروع علائممون خشکی گلو داشتیم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

یکی از اعضای خانوادم کادر درمانه بستکی داره چ نوعشو بگیری 

مال من کوفتگی شدید بدن و پشت دردو سر درد و سرفه بود 

مال مادرم زخم های تاول مانند و سنگینی قفسه سینه و بی اشتهایی 

بعضیام دل درد و اسهال و حالت تهوع 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
یکی از اعضای خانوادم کادر درمانه بستکی داره چ نوعشو بگیری  مال من کوفتگی شدید بدن و پشت دردو س ...

وای چه وحشتناک  ترسیدم یهو آخه من بچه دوساله دارم برای اون میترسم

وااای بعدش چی ؟چقدر شدید بود؟

الان بی حالیو ضعف دارم من دیروز سرگیجه داشتم دو روز پیش سر درد.بدنم کوفتس انگار.امروز حس چشایی بویایی نداشتم دیگه.آبجیمم مامانم گفت تب داره چند بارم لرز کرده مامانمم مثه منه.ولی بابام دستگاه گوارشش درگیر شد اسهال استفراغو بدن دردو اینا بابام از هممون شدیدتر گرفت دیابتو آسم داره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
وای چه وحشتناک  ترسیدم یهو آخه من بچه دوساله دارم برای اون میترسم

نگران نباش شاید از نوعه سبکش گرفته باشین تا حد امکان از بجه فاصله بگیر لمسو بوس کردنو ممنوع کن

نمی تونم بهت بگم چی بخور چی نخور چون بدن هر کس متفاوته مثلا مادرم نباید سبزیجات و حبوبات می خورد اما برای من ممنوع نبود 

اما تنها جیزی ک خیلی خوبه و برای همه بی ضرره آب هویج و آب میوه هس سعی کن آب میوه زیاد بخوری 

دختر عموم پسر ۳ ماهه داش کرونا گرفت ۶ روز بستری بود بد اومد خونه ۲ هفته قرنطینه شد تست داد منفی شد 

اینو گفتم ک نگران کوچولوت نباشی ایشاله خوب بشی و از نوعه خیلی سبک و کوتاهش باشه اگ دکتر نرفتید فردا اول وقن برید

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
الان بی حالیو ضعف دارم من دیروز سرگیجه داشتم دو روز پیش سر درد.بدنم کوفتس انگار.امروز حس چشایی بویای ...

آخیی انشااله همتون زود خوب بشید 

خدا کنه منم نگرفته باشم