2777
2789
عنوان

یعنی دوباره عاشق میشم💔

110 بازدید | 17 پست

با یه پسری اوکی شدم ۷ ماه با هم بودیم اومد خواستگاریم بابام ردش کرد چون شهرش متفاوت بود خیلی همو دوست داشتیم کلی خاطره داشتیم بابام تهدیدش کرد دیگه سمت دخترم نرو فلان اونم دیگه گفت به بابات فول دادم و ولم کرد قلبم درد میکنه چرا من آنقدر بدبختم فک کردم عشق واقعی رو تجربه کردم حالم از هر چی رابطه به هم میخوره

هشق نتیجه ی رویارویی هست.برخورد تصادفی!

هنوز ادمهای مختلفی تو دنیا هستن که باهاشون برخورد نداشتی که بتونی عاشقشون بشی

رهاش کن و مطمئن باش بارها اتفاق نیفته

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم عاشق پسرخاله بودم از ۱۰ سالگی و اینکه چند تا حرکتم از خودش دیدم بهم قلب نشان داد و عاشقانه نگاه می‌کرد ک اینکه همین که ۱۷ ساله شد رفتاراش سرد شد و دیگه عاشقانه رفتار نکرد و اینکه چند سری پیش حتی جواب سلامم نداد و اینکه بنظرتون دلیل این رفتاراش چیه یعنی دیگه عاشقم نیس

اما رابطه های الکی الان..... میدونم سخته وابسته بودید فقط برای اینکه شهرشون دور بود؟پدرت چقدر خشنه چ ...

به جای خشن بهتره بگی عاشق

باباش دوسش داره وگرنه مهم نبود براش می میاد تو زندگی دخترش

اینو فقط پدر و مادر ها درک میکن

یه مادر یا پدر توان خیلی کارهای خشن تر از این هم داره اگر پای بچش وسط باشه

به جای خشن بهتره بگی عاشقباباش دوسش داره وگرنه مهم نبود براش می میاد تو زندگی دخترشاینو فقط پدر و ما ...

یعنی قلبِ دخترش براش مهم نبود ؟ میگفت به سطح ما نمیخوره به تو نمیاد فردا به مشکل میخوری میری شهر غریب اذیت میشی آینده تباه میشه

به جای خشن بهتره بگی عاشقباباش دوسش داره وگرنه مهم نبود براش می میاد تو زندگی دخترشاینو فقط پدر و ما ...

خب بنده خدا اومده ام خواستگاری چسبیده بهش دعوا ام کرده گفته سمت دخترم نری ها زشته اصلا 

من که نگفتم پدر و مادر بیخیال باشه این حرکات زشته🤦🏼‍♀️

یعنی قلبِ دخترش براش مهم نبود ؟ میگفت به سطح ما نمیخوره به تو نمیاد فردا به مشکل میخوری میری شهر غری ...

تو مو دیدی بابات پیچش مو

دقیقا به خاطر خودت گفته

چند سال دیگه ازش تشکر میکنی

تو مو دیدی بابات پیچش مودقیقا به خاطر خودت گفتهچند سال دیگه ازش تشکر میکنی

امیدوارم ولی فکر اینکه دوباره چنین آدمی که بتونم عاشقش باشم و نیمه گمشدم باشه پیدا نکنم داره روانیم میکنه

نمیدونم والا شمارشو داری مطمئنی دوست نداره پدرت باهاش خیلی بد رفتار کرد؟

مطمئنم دوسم داره آخرین بارم زنگ زد با گریه خداحافظی کردیم و گفت قول دادم بابات دیگه باهات ارتباط نداشته باشم