حس کردم خیلی فقیرم خیلی وقت بود بیرون نرفته بودم امروز برای خرید لوازم خونه چند دقیقه ای رفتیم بیرون وای از این گرونی چرا یهو اینجوری شد انگار با پارسال ده سال اختلاف زمانی پیدا کرده مگه میشه کم کم همه چیز تبدیل به ارزو میشه خیلی سخته
خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
یه سری کتاب میخوام یه ماهه همش فکر و ذهنم شده این چجوری بگم و چی کارش کنم
اصلا خیلی خیلی خجالت میکشم
https://rastmard.com/?mref=eln دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓
خیلی بدتر از اون چیزی که باورش کنی چیزی که من فک میکردم خیلی گرون شده باشه 500تومنه ی چیزی تو مایه ه ...
ذرت مکزیکی ک ی لیوان کوچیک ۶ تومن بود شده ۱۶ تومن😐
ولی بضیاهم دارن سو استفاده میکنن از این وضعیت نابسامان
دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
دقیقا بچه ها تو این 6 ماه اخیر یه حسی دارم اصلا به قول شما قیمتها انگار برای 10 سال بیست سال بعده اصلا باور نکردنیه ساید ال جی 90 میلیون. این یه نمونه اش بود خوراکی نگو مایحتاج هر بار سوپری بالای 200 برا 6 تا جنس معمولی نیاز روزمره