2777
2789
عنوان

برم خونه آبجیم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 28 پست

با اسنپ برو

راننده ماسک بزنه هیچی نمیشه

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو مواظبم باش ...اینایی میگن نرو فلان شوهر این خانوم که باید بره سرکار بیرون اگه کرونایی هم باشه اینجوری میگیره  نه با یه بار دیدن خواهرش .....من فقط تنها جایی که میرم خونه  بابام هست دیگه جایی نمیرم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نه اصلا نرو وضع کرونا خیلی بد شده خدایییی نکرده خدایی نکرده حالا که میگی شوهرتم رو بچه حساسه اگه رفتی و بچه کوچیک ترین چیزیش شد تو مقصر میشی

😛😜🤪😝🥴🥴😯😯😲
ن اصلا نرووووو کرونا امارش وحشتناک شده تروخداااا نرو

خیلی دلم تنگ شده اونم همسرش نمیذاره بیاد، از اول هی میگفتیم داره زیاد میشه نرفتیم الانم اینجوری:/

تو خیابونا پر آدم

هنه جا شلـــــــــــــوغ

نمیدونم این نی نیسایتا ک میگن ما از وفت کرونا جایی نرفتیم از کره ی ماه اومدن پس این مردم تو خیابون از کجا اومدن

عزیزم با آژانس برو فاصله رو هم رعایت کنید ماسک همش داسته باس ی مقدار بمون و برگرد

توکلت بخدا باشه

به نظر من اصلا نرو تو واتساب تصویری صحبت کنید ما فامیلی داشتیم  علایم سرما خوردگی داشت تست داد گفت کرونا نیست بعد مادر و خواهر اومدن خونشون الان خانمش هم همون علایم رو داشت کرونا بود اینم دوباره تست داد کرونا بود الان مادرش هم غز اونا گرفتن و به چند خانواده با رفت و امد منتقل کردن لطفا برای سلامتی خودت و خانواده نرو 

برو مواظبم باش ...اینایی میگن نرو فلان شوهر این خانوم که باید بره سرکار بیرون اگه کرونایی هم باشه ای ...

نه عزیزم من برادرم وبچه هاش گرفتن ولی خداروشکر خانومش که ازشون مراقبت میکردنگرفت من وشوهرم گرفتیم بچه هام خداروشکرنگرفتن پس اگراینجوری باشه ماهم بایدصبح تاشب بیرون بریم

خیلی دلم تنگ شده اونم همسرش نمیذاره بیاد، از اول هی میگفتیم داره زیاد میشه نرفتیم الان اینجوری:/

حالا شما ک اینهمه رو صبر کردی یه چندماهم روش 

از اسفند ب بعد خیلی بهتر میشه 

عزیزم درکت میکنم دلتنگی ولی یه مدتو با ویدیوکال و اینا سر کنین هم برای خودتون هم برای بجه بهتره

تو خیابونا پر آدم هنه جا شلـــــــــــــوغ نمیدونم این نی نیسایتا ک میگن ما از وفت کرونا جایی نرفت ...

از بعد زایمان جایی نرفتم فقط برا بچه دکتر رفتیم دیگه دارم واقعن افسردگی میگیرم اخه بچمم خیلی اذیت میکنه

حالا شما ک اینهمه رو صبر کردی یه چندماهم روش  از اسفند ب بعد خیلی بهتر میشه  عزیزم ...

میترسم باز اسفند بشه بگن زیاد شده نرین دیگه واقعن دارم عصبی میشم اصن بعد زایمانم جایی رو ندیدم😔

از بعد زایمان جایی نرفتم فقط برا بچه دکتر رفتیم دیگه دارم واقعن افسردگی میگیرم اخه بچمم خیلی اذیت می ...

منم بچم ۶ماهشه یه دختر۳ساله هم دارم همه ازم ناراحتن پدرم تنهازندگی میکنه هرچی بهش میکیم شمابشین خونه مامیایم پیش گوش نمیده هرروز بااتوبوس بیرونه منم به خاطربچه هانمیتونم برم ناراحته ازم ولی خب خونه پدرشوهرمم نمیرم یعنی هیج جامیگم ناراحتیشون بهتره تااینکه خدای نکرده یکی ازعزیزانم ازدست بدم