2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیشکی نیس...تهنای تهنام😂

تنها زندگی میکنی؟

اگه فرمژه ای ک خریدی مژه کسی دیگه رو هم نامرتب فر کرد یعنی لاستیکش مشکل داره

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
عزیزمیه فرمژه خوب بایدچجوری باشه احساس میکنم این یکم بزرگه

فر مژه خوب باید فنر خوبی داشته باشه نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت و لاستیک خوبی داشته باشه 

باشوشو...عوض کنم لاستیکشوخوب میشه ینی

رو مژه شوهرت امتحان کن😂

اخه نمیدونم واقعا لاستیکش مشکل داره یا نحوه گرفتن شما و استفاده ازش ایراد داره

رو مژه شوهرت امتحان کن😂 اخه نمیدونم واقعا لاستیکش مشکل داره یا نحوه گرفتن شما و استفاده ازش ایراد ...

یبارخاستم ریمل بزنم واسش ببینم چجوری میشه اخه مژه هاش خیلی نازن انقدبدوبدوکردوهمسایه طبقه بالامونم فهمیدچه خبره

مگه شما فر مژه رو چجوری استفاده میکنی قبل از ریمل یا بعد از ریمل 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
خوب فرمیکنه هامژهامم نمیکنه فقط نامرتب ودرهم وبرهم میشه

خب بعد از ریمل زدن مژه هاتو با یه برس ابرو شونه کن از هم جدا میشن خیلی هم طبیعی معلوم میشه 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏